koc tanda bi hareket gelebilir...
Printable View
koc tanda bi hareket gelebilir...
xu030 dışında hissem yok şuan .. eregl petkm ...tkfen tav .. bankalar .. başkada hisse yok ..
sanayi holding havacılık banka .. enerji ve gyo da olsa iyiydi ama yok ..
Borsanın ustaları ; İNFO yatırım tavsiyesiyle YUNSA aldım. Üçkağıtçılar resmen bize kağıdı itelemişler. Bu kağıt hakkında teknik analiz yapacak bir kardeş varsa yardım istiyorum. Özelden de olur. Buradan da , şimdiden tşk.
Ocak sonuna kadar muhtemelen yeni zirve denemesi yapacak.
6064 short -hedge amaçlı- .. (azılı boğayım) ..
Burada sorgulanması gereken şu, evet kontrollü borsadayız, evet yeni yatırımcıyı üzmek istemezler, evet bilanço dönemine giriliyor, peki pala ya da bu bademler devir teslim törenini ne zamana planlıyorlar??? Geçen seneden beri herkes mart-nisana kadar böyle diyor, peki herkesin beklentisi mi gerçekleşecek yani???
Geçenlerdeki düşüşte bir mesaj hoşuma gitmişti pala KY'nin malı kendisine kitleyeceğini anladı, o yüzden erken davrandı diye...
Sonradan görüntü ve açıklamalar kredililer ve viopçulara operasyondu o şekline dönüştü...
Saatlik,15 daklik vs..alda.anlasilan bilançoya kadar dik,diriyiz..
Sosyal medya,aracı kurum,analist vs. kim olursa olsun bir hisse oneriyorsa mutlaka uzun vadeli dolar bazlı grafiğine bakarım.
Endekse göre veya tarihi ortalamalarına göre primliyse tercih etmiyorum.
Gundi gelsede rahat rahat otursak malda :) Malsız kaldık... Piyasa gidiyoo biz bakıyoz...
eregl işi zor be damperli kamyonu alan kapısına sıraya giriyor...
satıcam satıcam diye...
ama bi şekildede karşılanıyor...
fonlama aracı olmuş...
Ek 29306
sdtyi alamadık 100 oldu kaat.
Tahminim 5dk 4. Dalga icinde 30 endeks. Benin kirmizi cizgim altta grafikteki yatay kirmizi. Extended 5 bekliyorum 4 bitince . 4. Dalga hersey olabilir o yuzden kapattim shortu. 4 bile kendi icinde baya yukarilar yapabilir. YTD Herkrse bol sans
https://i.hizliresim.com/tpm15g3.jpg
Para arzı fışkırıyor. Borsa düşsün değil mi? Aklınızı alacaklar aklınızı...
benim gundi ye zıt kutup olma durumum yok bu kardeşimiş sistemi benden öğrendi badem spor isim babası olarak özl den çok sordu bizde bilgimiz dahilinde görüşümüzü paylaştık , hele bir düşüşte ipten aldım bunu kendiside kabul ediyor yalnız TEKNİK yok vs üzerinden burada terbiyesizlik yaptı bana ,gundi gibiler bu işleri 2 çizgi 2 indikatör olarak görüyor bu işin sırrı hepsini bütün olarak okuyup yorumlamak , sonra bizim yazdıklarımızı badem sporla ilgili bize anlatmaya başladı:)
burada sistemi öğrenmeye varmı yok kalmamıştır varsa zaten 3 maymunu oynuyordur oda hükümet yanlısı olduğundan:) baş harfi Kemal seside çıkmıyor bu ara :kahkah: kesin bazı tahtalarda pusuya yatmıştır.
kolay gelsin
Hayırlı işler bol kazançlar olsun, napıyonuz beya boyuna go go tar tar gelsin paralar
Eeeee bu işin duayeni gundwane abi yok. O dediyfi bu borsa asla düşmezzz diye
dinleyen yine ihya oldu :)
ARJANTİN borsası eksi 10 yapmıs dun
Bugünkü fışkırtma gundi abinin anısına olsun,hipodromda suyun içinde yarışan tüm atlara ver kamçıyı pala abi :he:
tekfen good
Birde şişecam unutmuşum
extended 5 demek, çok yukarılar demek herhald
gelip dayandığıımz 6100- 6200 aralığı vade sonu haftasının fiyatlaması, bu vadenin blok pozisyonlarının maliyet bölgesi, yani pivot bölge.. kırarsa çok ses getirir, kemik sesinden sağır oluruz.. o gün bugün mü, fütursuzca üstüne mi yürüyecek, bilemiyorum.. para büyüdükçe, kaybetme korkusu artar, stres büyür
Hacim çok düşük bugün.
Gerçek alıcı yok, kendi kendine çalıp oynuyor muhtemelen.
Bir de şu arzlara çok para bağlandı ve çözülmedi. SDTTR, ASTOR, SOKE günlerdir tavan.
Çözülseler oradan da alım gelir başka tahtalara.
Neyse, hacim için bayağı sallaması lazım bugün..