Biraz önce ziraat internet şubeden dijital kredi için başvurdum, 70 bin üst sınır, o kadar istedim 24 ay 1,96 faizle. Hemen onaylandı, ama 9600 lira vermeyi uygun görmüşler. Bozdur bozdur harca...
Biraz önce ziraat internet şubeden dijital kredi için başvurdum, 70 bin üst sınır, o kadar istedim 24 ay 1,96 faizle. Hemen onaylandı, ama 9600 lira vermeyi uygun görmüşler. Bozdur bozdur harca...
Halk ve Vakıf bank şb. lerin mevduat 40% oran verdiklerini yazmıştım, akşamüstü vakıf bnk. MT tekrar aradı bu hafta 41% e kadar oran alabiliriz dedi. mobil den girip vadeli hesap açmak istersem 32-105 gün 25k üstü her tutar size özel 39% yazıyor, geçen cuma 38% yazıyordu, şb. ile görüşüp pazarlık yapılırsa 1m+ bu hafta 41% oran mümkün görünüyor. Ben bu durumdan şunu çıkarıyorum: önümüzdeki 3 ay dolarda 12% civarı yükseliş devlet tarafından makul görülmüş durumda. Ez cümle Ağustos sonu $ 19.80 x1.12= 22,20 TL. Ben hesabımı buna göre yapıyorum.
1 hafta önce akbank Mobil de artı para limitinizi yükseltmek istermisiniz diye teklif gördüm bende dedim yükselsin bari okey verdikten sonra anında sms geldi şu an için size olumlu cevap veremiyoruz diye ! Ertesi gün merak ettim findeks puanımı sorgulattım 40 puan inmiş :) resmen tuzağa düşürüldüm
Arkadaşlar bu DDKKM OPSİYON işlemi ile ilgili bilgisi olan var mı ? Her bankanın MT si başka bir şey diyor.... Kimi opsiyon olarak sade dolar bazlı yüzde 12 dolar faizini peşin veriyor..... kimi yüzde 35 tl faizi ve 2.50 opsiyon olarak dolar faizi veriyor ...... hangisi doğru?
Merhaba Bende aşağıdaki siteden bakıyorum. Oradan 600ü görmedi.
http://www.worldgovernmentbonds.com/...urkey/5-years/
Nebati enflasyon düşecek ne gerek var diyordu 2.tura kalınca iş değişti:whistling: 11k asg.ucret 22k en düşük memur maaşı... emekliler de alt ile orta kısmı birleştirdi haksızlığı gidermek için orta kısmi 10k yapacaklar sanırım .
https://www.ekonomim.com/ekonomi/ban...-haberi-695408
Bankacılık sektörü bir haftada karşı karşıya kaldığı düzenlemeler nedeniyle sıkıntıda. Özellikle gerçek kişilerin TL dönüşüm oranına ek hedef getirilmesi sektör kaynaklarının deyimiyle bankaları krize soktu. Sektör şu an KKM’ye yüksek faiz vermekle sabit kuponlu tahvil almak arasında seçim için risk analizi yapıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
"Yaşamakta olduğumuz siyasi-politik-ekonomik atmosferde ve finansal piyasalardaki fiyatlamalarda görüyorum ki; ‘genel ruh halinde’, ağır bir karamsarlık var.. Bu durum, bende, geleceğe dair çok umutlu olma güdüsünü, tetikliyor..Değişim şart ve değişim yaşanacağı yönünde çok büyük umut taşıyorum..
Vatan-Millet için hayırlısı ne ise, o gerçekleşsin.."
Murat R. Arslanoğlu
"S.Oğan’ın Erdoğan’ı destekleyip, Ü.Özdağ’ın Kılıçdaroğlu’nu desteklemesini farklı bir tez geliştirelim. Kesin böyledir diye bir düşüncem de yok.
Bir ihtimal milliyetçi kesimi muhalefete çekmek isterken HDP seçmenini ürkütmeme amaçlı böyle bir plan yapılmış olabilir. Sinan Oğan bilmiyor mu ona oy veren %5’in %0.1’i bile onun lafıyla Erdoğan’a oy vermez. Ü.Özdağ’ın keskin bir tavrı varken S.Oğan’ın Erdoğan tarafına geçmesi bence güzel bir kurgulanmış siyasi manevra.
Milliyetçi kesmen şunu diyecek. “Karşı tarafta Ümit Özdağ söz sahibiyken PKK’ya geçit vermez.” Ve güvenle Kılıçdaroğlu’na oy verecek. Tutar tutmaz. Yapılması gereken buydu."
Paradotor
Kapıcıya takılmış gidiyorsunuz.Fayans döşeyen,Parke döşeyen,tesisatçı,boyacı vs bunlarda üniversite mezunundan çok kazanır genelde.Herkezin yapmaycağı ve yapamayacağı işleri yapanlar çok kazanabilir.Logarınız tıkansın bakın yarım saatlik işe kaç para alıyorlar.Hortumu uzatması 624 tl.daha birde saplaması var
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İŞ bankası ayrı bir tür. Devlet bankalar, bazı yabancı bankalar taksitli avansı açtılar. İşbankasına gece baktım. 50 bin limitli 6 ayla sınırlamıştı. Sabah baktım 3 aya düşmüş ve limit 10 bine inmiş.
Aylık 1,36 ödenen taksitli nakit avansın (ilk aydan ödenmeye başlandığından ve giderek azalan miktar olduğundan) bileşik faiz hesabı nasıl yapılıyor?
Böyle bir hesap yöntemi var mıdır?
Sonunda ben de kredi kartına bulaştım, herhalde ülkede bir ben kalmıştım çekmeyen:
100 bin 12 taksit nakit avans, 1.36 faiz, toplam ödeme herşey dahil 12 ayda 111 bin lira.