Tekrar düzeltiyorum Son görünmeyen boş mesajlar sn. British'e ait.
Printable View
gözün aydın TÜRKİYEM...
şom ağızlı moldovayalı ....diye diye...
USDTTRY paritesi hafta sonunda 24.28'le rekor tazeledi...
Ben fırsat bulursam kiracının ümüğünü sıkarım kiracıya acıyan adam acınacak hale düşecek adamdır. Hangi kiracıya merhamet etsem maraz doğdu bundan sonra acıma yok zaten 1.5 ay oldu çıkarttım birini kiraya vermedim iyice fiyatlar azsın öyle verecem.
Bir ise 2 den aşağı istemem veren olmazsa boş tutarım.
Kadın olan kiracı da bana artistik yaptı çingene kadınları kiralayıp d.....m klitorisini k.....m.
Mesela yanii.... Şaka yaptım pek tabii.
Yoksa bence yüzde 25 zam fazla kiracıya yüzde 15 zam olmalı. Şahsi görüşüm.
Abi sen kiracını direkt şey et, bu kadar kafa yorma.
BTCUSD tarafındaki düşüşün yarattığı bir sonuç sözü edilen.
TRY bazlı USDT, BUSD vb. coinler; özellikle piyasanın kapalı olduğu hafta sonları, BTC ve bağlı olarak altcoinlerin volatil olduğu zamanlarda makas açarlar. BTC'nin düşüşü, altcoinlerin ezilişi etken, TRY ile ilgisi olan bir mesele değil...
YouTube de millî yiyici diye biri var. Adam gittiği restoranlarda çeşit çeşit pahalı yemekleri yiyor fiyatını soruyor 150*180, bandında yemeklerin fiyatı için patron çıldırdı diye çok ucuzmuş gibi anlatıyor. 4 kişilik bir aile iki çeşit bir mönü yese 2 bin TL. Ya birileri çok iyi kazanıyor ya biz çok fakiriz. Kazadan hemen önce patron balık yemeye götürdü balıkçıdan taze balıklar aldık ızgara yapan bir yerde pişirttik içecekler salatalar vs bana göre baya tuttu. Patrona demiştim abi ben bu parayla sülaleye ziyafet çekerim demiştim.
Fao Dünya Gıda Fiyat endeksi son 1 yıl ekte
tüm dünyada düşüş var.bizim durum ortada.
Ek 29575
Kuveyt den gram alma gafletinde bulunmuştum uzun bir süredir banka altını çektirmiyor ayrıca bahçe makasını da açtı böyle fiyat olmaz deyip satamıyorsunuz da
neyse ki bir kaç bankayla çalışıp yumurtaları ayrı sepete koymanın faydaları sıkışmadım ama daha da bu bankaya uğramam.
2-3 yıl önce bende kümese girip kümesin kurallarına tabi olmuştum.fiziki çekmek istedim bir dünya getirme parası istemişlerdi
içimden söve söve aldım fizikiyi halen bende duruyor(15-20gr bişey)
diyelimki çarşı ile makas çok açıldı.bunları gidip kuveytte bozdurmak kerizlik olursa
çarşıda bozdurabiliriz değilmi? (fizikiyi aldığımda bankacı kız külçenin numarasını falan kayda girdi)
https://twitter.com/AhmetBeyefendi/s...Czuae81KQuAAAA
Ahmet
@AhmetBeyefendi
Şu dökümanda ve Financial Times’da ABD vatandaşı denmiş. Ayrıca Gaye Erkan CFR (Council for Foreign Relations) üyesiymiş.
No comment.!!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!!
BilgiCouncil of Foreign Relations (CFR) Nedir?
https://www.tech-worm.com/council-of...cfr-nedir/amp/
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Prof. Dr. Ali Ihsan Goker
@aihsan_goker
·
9. Juni
Şimdi çoğu kişiye garip gelecek ama bu anlattığım model islami ekonomik model. Yani parayla para kazanma değil, üretimden para kazanma modeli. Enflasyonun olmadığı model. KKM'de bütün paran bloke halde bankada yatıp duruyor. Parayla para kazanıyorsun. Üretim yok, işsizlik dizboyu
https://twitter.com/aihsan_goker/sta...55118942961664
Nerde kalmıştık.?????!!!!:oleyo:
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!!
https://m.youtube.com/watch?v=CPhrpphP130
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kuraldır: Sarıkıza sanal yollarla para yatırılmaz. Fiziki temas şart. Et metale değecek.
ytd
Londralı finansçı memo pasha'nın ilk icraatı :
1 yıl (539 gün) vadeli, 6 ayda bir yüzde 4,65 kupon ödemeli, sabit kuponlu devlet tahvili yeniden ihraç etmek...
ahhh zavallı bankalar ,
ahh zavallı tasarrufunu TL ile değerlendiren sevgili vatandaşım...
aynı tas aynı hamam
banka istemiyorsa almasın
vatandaş zaten BES denen sistemle otomatik olarak alıyor...
gavurlar oltaya gelecek mi ?
enflasyon oranı zaten sanal...
enag'ın rakamına göre baştan paranın % 90'nını buharlaştığını bile bile bu kağıtları BES'e ( Vatandaşa) kamu/özel banklara kakalamak...
Memo sana evropa'da böyle mi öğrettiler ...
abi her yıl kura ile halklardan bir kişiyi seçip metropoldeki arenada kapıstırsınlar
adı da hunger games olsun :oleyo:
iki keklik bir dalda ötüyor ötmede keklik derdim bana yetiyor
annesini dağa kaldırmışlar ooh ne güzel dağ havası aldık demiş ya da öyle bişiler mehmet beyden sonra doğrusunu unuttuk :kahkah:
Alıntı Originally Posted by ayhan53
Öyle geliri olan kiracımda var çevrede en kötü ev 7.500 den başlıyor o 3.000 e oturuyor. 2.000 den 3.000 e çıkardık. Karı koca en düşükten emekliler.
İkisininde 3.500 den 7.500 e çıktı maaşaları 12 ayda
Bende öyleyim,çoğunun geliri iyi,artırırsan mahkemeye veririm diye tehdit ediyorlar bide-2000-3000 neki,bende verin mahkemeye diyorum zaten bedava oturuyorsunuz,evi satarım diyorum,mahkeme sunuçlanana kadar bende dururum diyorlar,asgari ücret 8.500,üstelik benim evler deniz manzaralı yüksek katlı 150 m2,bırak böyle evleri 2+1 metruk dairelerin yeni kiraları 4000 üstü:(
Ben bir ara 10 Gr fiziki altın almıştım bahsedilen bankadan,7-8 ay önce satış için bir şubelerine gittim, önce almıyoruz gibi mırın kırın ettiler,ben nasıl almazsınız diye usteleyince,kontrol ederek ve seri nolari alarak satın aldılar,bende daha sonra bu şekilde almama kararı aldım
En başında yargı reformu gelir. Yargıyı bağımsız yapalım, hukuk ve adalet inanılmaz derecede önemli. Eğitime ideolojiyi sokmayalım. Mehmet Şimşek ve ekibinin kısa vadede rasyonel, akıldolu ve ortadoks politikalar ve aynı zamanda da yapısal reformlara girişilmesi lazım. Eğitim, Ticaret, Adalet Bakanlarının devreye girmesi lazım. Bunlar olursa Türkiye hakettiği yere doğru gider.
https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...Slider%20Haber
Ben bu Ozgur DEMIRTAS Hoca'yi akli basinda biri sanirdim.
Adam yargi reformu diyor, yargi reformu yapsa, su an kenarda bekleyen durust hakim ve savcilar, bu harami surusunu citir citir yer.
Zaten bu korkuyla ulke batiyor.
Oneri mi bu simdi ?
Yukarda kafadan bacaklinin biri, " Bu eksi rezerv işine çözüm bulamazlarsa rezerv böyle -500 e kadar gider." diyor.
Daha çözüm olmadigini anlayamadi.
Ulke guvenliginin tehdit altinda oldugunu anlamasini hic beklemeyin.
Merkez Bankası Başkanı olan Hafize Gaye Erkanʼın başkanlık sistemini desteklediği sözleri:
“Türkiyeʼnin potansiyelini United States of Turkey olarak görüyorlar. Yani sadece kendi topraklarında değil Orta Doğuʼdaki devletlerin tamamında birleştirici bir güç olacağı öngörülüyor.â€
https://twitter.com/VoiceOfLevant/st...53336958885890
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Özgür Demirtaş daha iki koyun otlatmamış. Onun anlattıklarını herkes biliyor. Tüm dünyada yer etmiş klasik iktisat konusu. Tayyip Erdoğan bilmiyor mu? Biliyor ama uygulasaydı seçim kazanamazdı. Seçimi kazandığına göre program başarılı olmuştur. Fazla iddialı olur mu bilmem ama.Ekonomi konusunda Erdoğan, Özgür Demirtaşı top gibi sektirir. Yaptığı konut hesabından belli reel okonomiden anlamadığı
Sent from my 2109119DG using Tapatalk