Bugün ballıyım......herhalde .....hep aldığımda topukladı.....şans işte.....:ok:
Printable View
Bugün ballıyım......herhalde .....hep aldığımda topukladı.....şans işte.....:ok:
Endeksin gözü toprağa bakıyor...Şu OBO hedefi 6800 içinde kaldı..Yapsın 6800 düşüşünü de işimize bakalım.
bu haberden ötürü pozitif ayrıştı sanırsam galiba bence..
https://www.paraanaliz.com/2023/ekon...tirdi-g-70758/
Bakan Özhaseki, bakanlık olarak "resen" yani hak sahiplerinin rızasını aramadan şehir merkezlerini ve prestijli caddeleri yeniden yapacaklarını belirtti.
amk borsası daha nere dusuyorsun testereni skym
shortunan bağm kalmamıştur ..
:drunk:
gecenin en karanlık anı aydınlığa en yakın olduğu andır mottosuyla takipteyim.
bugünde üttük enayi palayı :he:
:drunk:
pıst 100 dolar bazlı haftalık kapanışlar 2.65 altı olmamalı , haftalık grafta bozulup daha alt bantlar gündeme gelebilir.
son yarım saatte çok fena zopalayacakalr gibi
Normal şartlarda piyasayı kredili işlem azaldığından beri makinalarla 2 ileri 1 geri ile döndürüyorlar , bu arada tahta trade eden veya endekse oynayan oynuyordu beklenen yağmur istanbula nasıl yağmadıysa beklenen yabancı gelmeyince havuçta kalmayınca aşağı yönlü testere sezonu açıldı benim gördüğüm
devre keste bu saçmalık bitsin
Adamlar yağdırıyor maşallah:)
abka inşallah pozisyonları kapatmadın
Düşene acımayacaksın.Bir tekme de sen vuracaksın....
Piyasayla inatlaşmamak lazım...Düşüyorsa short; yükseliyorsa long yapacaksın:)
finanziyal saldırı altındayız.
battı balık yan gider, arada filistini kurtaralım bari. asdasds
Emlak, bimi timi kimi bulursan getir. asdasds. :he:
Parasayma makinesi lazım olan varsa ödünc verenbilürüm asdassdas :he:
:) Dedik yukselişler satış fırsatı diye. Kırmızı ise short aç bekle yeşil ise long aç bekle. Ama bunu yapan yoktur. Ben ekranı kapatıyorum, mutfağı temizliyorum felan öyle pozda kalıyorum karda iken. Bugunde 2 eşek yükü topladık. Ben her zaman thy long olduğumdan sabah +1 başlıyorum bugunde hamdolsun üsten sattık, alttan yerine koyacağız.
https://i.hizliresim.com/oa1cc4t.png
roketçilerde uğramıyor:)
eksi 2 dusecek kadar n vardı millet doğrandi sonra da deniyor ki borsada oynanmaz uzun vadeci olunur gecem sene kasımdan beri doğraniyor yatırımcı en iyisi long short ya da günlük trade
sabahtan belliydi bu cocugun okumayacağı...
thy ile cambaza bak oyunu oynadılar...
thy baktırıp diğerlerine çaktırdılar...
Fuat
@atk_1881
·
2d
TBB Risk Merkezi 2023 Eylül Aylık Bültene göre, 2022 Eylül’de 56,9 milyar₺ olan kredili mevduat hesap bakiyesi bu yılın aynı ayında 145,4 milyar₺ olmuş. Kişi başına ortalama kredili mevduat hesabı riski 2.149₺’dan 5.196₺’ya yükselmiş. Artış %142
Bu şeker bank her halde bir hocanın üfürüğünü yemiş
Şimdi dayı an itibariynen İsdemir dip öptü bu ne demek ya buradan sımsıkı dimdik kalkacak teknik analiz diye birşey yok kitabımı okumuş eğitimli kimseler bu obo die birşey yok deyip zirve kıracak
Evet dayı
VOB yapmayın
Daha 10 dakkan var memedabi, kes devreyi rahatla :he:
Hafizan çok iyi obo diye birşey yok dediğimiz epik seri tabanları hatırladın deyil mi
Emme şuan mega spikilatorler yazdıklarımı okuyor ne yapsak diye givranniyirler
Evet gardasim kaybetmek gaderin değil sende teknik analiz diye birşey yoktur kitabından okuyarak eğitimi al
Ney ahahhahaha
..kip atmadan rahat etmez memet