Geçen aylarda yazamıştım. DOCO yu bekliyor diye. Doco 8345 e geldi. Buluşmalarına az kaldı. Kucak kucağa geldiklerinde neler olacak, neler? Acaba......................
Printable View
Geçen aylarda yazamıştım. DOCO yu bekliyor diye. Doco 8345 e geldi. Buluşmalarına az kaldı. Kucak kucağa geldiklerinde neler olacak, neler? Acaba......................
Bir tarafta Depremde enkaz altında hisselerini satmaya izin verilmeyen insanlar, diğer tarafta gözaltına alınmadan satış yapan Hasan Meşe ve ekibi sacro makro vs. Muhtemel ki egeen de bu adamların oyuncağıydı.
Diğerleri alctl, petun,bmsch, kocmt gibi gibi…
Öncelikle şurada anlaşalım arkadaşlar.. bedelsiz pompasıyla çok güzel kynin eline verdiler. Daha dönüş olacak yataya bağlayacak yeteri kadar toplayacaklar da ondan sonra bakacaklar duruma. Kaldı ki bu durumda bedelsiz de bir işe yaramaz saman alevi yapar. Operasyonu yapanlar başka ama bu sacro ve shadow tayfası da az değil. Bunlar önce malı alır sonra Telegram twit vs roket diye diye kyye bırakır. Klasik traderler. Yıllardır aynı terane. Kaldı ki adamlar ceza yediler. Biri Halil bora bereket biri selim bayrak. Bizim millet salak bunlar yazınca asla bulaşmayacaksın. 18binden beri 1 yıldan beri malı taşıtıyorlar. Daha yataya da sarma yok. Biraz mal toplanacak ondan sonra tekrar bi bedelsiz furyası başlayacak. Klasik bedelsiz muzuyla doldur boşalta devam. Önce bi doldursunlar sonra bakarız. En az 2-3 ay da hadi ha geldi ha gidecek ile geçer.
Jantsaya helal olsun geri alim icin ugrasiyor Egeen ise hala uyusun da büyüsün modunda!
Egeen en son 28.03.2014 Martta geri alım haberi atmis tipki 25 yildir ayni kalan sermayesi gibi 11 yil once de geri alım yapacagim demis öylece kalmis
https://i.hizliresim.com/8uifww5.jpeg
Gerialım Jantsa ve FK sı da 160 üzeri ben yanlış görmediysem.
Bizde ise masalllar masallar YTD.
Teknik takılıyorum ben temel de de önemli tabiki tüm hisselerde.
Bizde Fiyat kabarık lakin hikaye çok.Arsalar da var genede sürünüyoruz.Mayısı da geçirirlerse o zaman kızarım :vk:
1
barsalsv25090708
axle housing
meritor heavy vehicle sys llc
n/a
2025-03-02
turkey
126271 kgs
79 pkg
Yatırımcı sunumu yayimlandilar mi?
9500 üstü kapanış süper olur.
Egeen de Ankara’da yedek parça dagitim merkezi acsa da biz de fren ve dingilleri yakindan gorsek gururla onunden gecsek bu urunleri biz urettik desek.
Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Ford Otosan, Koç Holding bünyesinde bulunan satın alma ve tedarik zinciri şirketi KoçZer’in yeni geliştirdiği kiralama ve satın alma modelinden yararlanarak Dinçer Lojistik iş birliği ile Ankara Akyurt’ta yeni bir yedek parça dağıtım merkezi açtı. Yedek parça tedarik zincirinde verimliliği artırarak Ford Otosan müşterilerine daha hızlı hizmet sunacak merkezin açılışına Ford Türkiye İş Alanı Lideri Özgür Yücetürk, KoçZer Genel Müdürü Serhan Turfan, YDS Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Yakupoğlu, Dinçer Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer ve City Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Duru katıldı.
Türkiye’nin lider otomotiv üreticisi Ford Otosan, yedek parça tedarik zincirinde verimliliği artırmak ve müşterilerine daha hızlı hizmet sunmak amacıyla Ankara Akyurt’ta yeni bir yedek parça dağıtım merkezi açtı. Koç Holding’in satın alma ve tedarik zinciri yönetimi alanında uzmanlaşan şirketi KoçZer’in yeni geliştirdiği kiralama ve satın alma modeli kullanılarak hayata geçirilen bu dağıtım merkezi, Ford Otosan’ın lojistik süreçlerini optimize etmeye yönelik yenilikçi iş modellerinin bir örneği.
KoçZer tarafından kiralanan ve Dinçer Lojistik’in işleteceği yedek parça dağıtım merkezi, Ford Otosan’ın yedek parça dağıtım operasyonlarında hız ve etkinliği artırmayı hedefliyor. Dinçer Lojistik’in sağladığı depolama hizmeti ile birlikte City Lojistik firmasının lojistik koordinasyon desteğiyle süreçlerin daha verimli yönetilmesi, sağlanacak. Böylece başta Ankara ve çevre illerdeki Ford bayileri olmak üzere, yedek parça tedariğinin hızlandırılması ve özellikle doğu bölgelerindeki bayilere 24 saat içinde parça tedariğinin garanti altına alınması planlanıyor.
Bu açılış, Ford Otosan’ın yenilikçi lojistik yönetimi ve operasyonel verimlilik odağını güçlendirirken, aynı zamanda sektörde yeni bir dağıtım merkezi yönetim modelini hayata geçirmesi olarak ön plana çıkıyor. Sancaktepe’den sonra Pelitli’de, Almanya’da ve Polonya’da yedek parça dağıtım merkezi açmış olan Ford Otosan, Ankara Akyurt ile beşinci yedek parça dağıtım merkezini devreye alıyor.
Özgür Yücetürk: “Ford Otosan olarak yenilikçi çözümlerle fark yaratıyoruzâ€
Ford Otosan Türkiye İş Alanı Lideri Özgür Yücetürk, bu yeni yedek parça dağıtım merkezi yönetim modeline ilişkin şu değerlendirmede bulundu: "Müşterilerimize en hızlı ve en kaliteli hizmeti sunabilmek için operasyonlarımızı sürekli olarak geliştiriyoruz. Ankara Akyurt’ta açılan bu yeni yedek parça dağıtım merkezi, lojistik süreçlerimizi daha da güçlendirerek Ford bayilerine hızlı ve kesintisiz bir tedarik sağlamamıza olanak tanıyacak. KoçZer ve Dinçer Lojistik ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, lojistik yönetiminde yeni bir model sunarken, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak için attığımız önemli bir adımdır."
Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan KoçZer Genel Müdürü Serhan Turfan, yeni yedek parça dağıtım merkezinin 9 aylık titiz ve çok paydaşlı bir çalışmanın sonucu olduğunu belirtti ve “Ankara Akyurt Ford Otosan Yedek Parça Dağıtım Merkezi, 25 bin metrekare kapalı ve 25 bin metrekare açık alanıyla Türkiye otomotiv sektörüne önemli bir katkı sağlayacak. KoçZer olarak, bu süreçte tüm paydaşları bir araya getirerek iş birliğinin en verimli şekilde hayata geçmesine katkı sağladık. Başta Ford Otosan olmak üzere, sürecin her aşamasında emeği geçen Dinçer Lojistik ve Yakupoğlu Deri Sanayi ekiplerine teşekkür ediyorum†dedi.
Etkinliğe Ankara’daki Ford bayileri, KoçZer, Dinçer Lojistik, City Lojistik ve YDS yetkilileri ile Ford Otosan’ın yöneticileri katıldı.
Ford Otosan hakkında
Ford Otosan (Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.), Ford Motor Company* (%41) ve Koç Holding’in (%41) eşit oranda hisse sahibi oldukları halka açık (%18) bir şirkettir.
1959’da kurulan Ford Otosan komple bir aracı, motoru da dahil olmak üzere, tüm süreçleriyle tasarlamak, geliştirmek ve test etmek için gerekli tüm birikim, yetenek ve altyapıya sahiptir ve Ford Avrupa’nın en büyük ticari araç üretim merkezi konumundadır.
Kocaeli Gölcük ve Yeniköy Fabrikaları, Eskişehir Fabrikası, İstanbul Sancaktepe Ar-Ge Merkezi ve Yedek Parça Dağıtım Merkezi, Romanya Craiova Fabrikası ile 4 merkezde faaliyet gösteren Ford Otosan, 25.000’den fazla kişiye istihdam sağlamaktadır. 2000’den fazla Ar-Ge mühendisi ile Türkiye otomotiv sektörünün en büyük Ar-Ge organizasyonuna sahiptir. Eskişehir Fabrikası Türkiye’de araç, dizel motor ve güç aktarma organlarını aynı merkezde üretebilen tek fabrikadır.
Son 13 yıldır otomotiv sektörü ihracat şampiyonu ve son 9 yıldır Türkiye ihracat şampiyonu olma başarısını göstermektedir. Türkiye'nin en büyük ikinci sanayi kuruluşu olan Ford Otosan, Borsa İstanbul’daki en değerli otomotiv şirketidir.
‘Gelecek Şimdi’ vizyonu doğrultusunda Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’na ulaşma yolunda birçok başlıkta toplumsal yatırım çalışmaları yürüten Ford Otosan, 2021 yılında Bloomberg Cinsiyet Eşitliği Endeksi'nde Türkiye’den yer alan ilk ve tek sanayi şirketi olmuş, 2022 ve 2023’te listedeki konumunu güçlendirmiştir. ([http://www.fordotosan.com.tr)](http:...otosan.com.tr))
KoçZer Hakkında
2003 yılında Koç Topluluğu Şirketleri’nin dolaylı satın almalarının merkezileştirilmesi amacıyla kurulan ve yıllar içinde satın alma ve tedarik zinciri dünyasında yarattığı yenilikçi modelle sektöre yön veren KoçZer, Koç Topluluğu’nun yanı sıra yurt içi ve dışından müşterilerine lojistik, malzeme, medya ve hizmet satın alma çözümlerinden ikinci el emtia, endüstriyel atık ve hurda satışına kadar geniş bir alanda kurumsal satın alma ve tedarik zinciri yönetimi hizmeti veriyor. Fortune 500 Türkiye listesinde ilk 100 şirket arasında yer alan KoçZer, başta Promena olmak üzere geliştirdiği dijital çözümler ile satın alma ve tedarik zinciri yönetimi alışkanlıklarını değiştiriyor. Detaylı bilgi için[www.koczer.com](http://www.koczer.com)adresine başvurulabilir
Bist te ve Egeen de HAftanı Kapanışını başladığımız yere dönerek yaparsak hiç şaşırmam !..
Merkez BAnkası Faiz indirimi vs deken KY ya montaj yapılmış olur gene .
Muhakkak yükselişin bi nedeni vardır işlem hacmi fena değil acaba genel kurul toplamtısı öncesi küçük yatırımcının gazını almak için geri alım kararı mı açıklanacak içerden haber aldılar…
Türkmen gazindan cok gaz var Egeen yatırımcilarinda 197 kat hem de:)Ancak o zaman rahatlar yatırımci!Ne demisler bir osuruk bin doktora bedel:kahkah:
Sabah düşer diye bekleyenler kotu yakalandi galiba:)Kopus gapi lazim bize temettuden vergi kesilecek diye satan degil.iste o zaman Egeen hos olur!
Yarın cuma kapanış tavan bi haber mi gelecek acaba :))
Bu başlığı şu anda 26 kişi okumaktadır. (5 üye ve 21 ziyaretçi)
Filozof, bendosto, Ganalı, Kazam, rogliç
Cemaat toplanmis top patladi:)Oruçlar acildi.Simdi herkes dük oldu çük oldu düseni kirdi alani öptü diye xte yazmaya baslar!Endeks ile paydayi esitler mi diye sahura kadar yazar:)
Geçen yıl subattaki muhabbet asagida:)
Adam öyle bir baslik atmis ki sanki Bedelsizi vermis gibi :kahkah:Adam bir de adini yazar sadece baslik var:)
https://paraajansi.com.tr/amp/gundem...elsiz-19319025
Dev şirketten %76000 rekor bedelsiz!
Dev şirketten %76000 rekor bedelsiz! Tüm detayları ve daha fazlası...
Dev şirketten %76000 rekor bedelsiz!
20 Şubat 2024 Salı 22:00
Ege Endüstri # EGEEN'den %76048 rekor bedelsiz potansiyeli!(Bu yıl bu Oran %197685 oldu bu arada!!!)
Özkaynaklar, ödenmiş sermayeye bölünerek hesaplanan bedelsiz potansiyeli aşağıdadır:
Hisse Bedelsiz potansiyeli
EGEEN %76048
Bedelsizde, şirkete para girişi olmadığından, şirkete direkt katkısı olmaz. Bedelsiz sonrası düşen fiyat, hisseyi erişilebilir yaptığı için olumlu algı yaratabilir.
NOT: Potansiyelin yüksek olması, şirketin sermaye artışı yapacağı veya yapsa bile fiyatının artacağı anlamına gelmez.
https://x.com/fx_trader__/status/189...668217963?s=46
Vallahi hakli buna ragmen neden temettude israr ediliyor simdi patronlara üzüldümBedelsiz yapmalari daha mi iyi olurdu?
Bizdeki TEMETTÜ uygulaması kadar saçma bir temettü uygulaması yok.
ÖRNEK :
40 TL HİSSE;
5 TL TEMETTÜ VERİNCE,
FİYAT 35 E DÜŞTÜ, SANA AÇIKTAN 5 TL NAKİT VERİP BİR DE ÜSTÜNDEN VERGİ KESİYOR.
YANİ HİSSEYİ TAŞIYIP TEMETTÜ ALDIN DİYE CEZA KESİYOR SANA
SENİN SAĞ CEBİNDEKİ PARAYI ALIP, SOL CEBİNE TEKRAR KOYARKEN YOLDA VERGİ KESİYOR.
ADI ÜSTÜNDE TEMETTÜ NE; KAR PAYI.
ŞİRKET KAR EDİNCE ÖZKAYNAĞI ARTIYOR. SANA BU KARDAN VERİNCE SENİN ÖZKAYNAĞIN AZALIYOR VERGİDEN DOLAYI. TEMETTÜ ALDIN DİYE ELİNDEKİ PARA AZALIYOR.
ÖZETLE; DEVLETİN VERGİ KESMEK İÇİN UYDURDUĞU BİR HİKAYE GİBİ OLUYOR.
YILLARDIR SÖYLERİM;
TEMETTÜ UYGULAMASI KÖKÜNDEN DEĞİŞMELİ ESASINDA.
220 usd fiyat için bekliyorum. Aşağıda bir GAP var.
https://x.com/azizserin75/status/189...546858150?s=46
Ege Endüstri ve Ticaret A.Ş., 1974 yılından bu yana ticari araçlar için ön ve arka dingil, ilave dingil, treyler dingili, süspansiyon sistemleri ve bunlara ait parçaları tasarlıyor ve üretiyor. Amerika, Avrupa, Asya ve Türkiye’de DAIMLER, MAN, SCANIA, VOLVO, ISUZU, FORD gibi ana sanayi firmaların tedarikçisi olan Ege Endüstri, İzmir Pınarbaşı’nda ve Ege Serbest Bölge’de kurulu iki fabrikasında operasyonlarını sürdürüyor.
Ürünleri iç pazar dışında A.B.D., Almanya, Fransa, İsveç, İspanya, İtalya, Finlandiya, Brezilya ve Avustralya olmak üzere geniş bir hattaki müşteriler tarafından kullanılan Ege Endüstri, IATF 16949, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001 ve Ford Q1 belgelerine sahip ve Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın (EBSO) açıkladığı “100 Büyük Sanayi Kuruluşu†listesinde yer alıyor.
https://haber.magazinulasim.com/turk...ldu-17774.html
Bence artik Egeendustriyi tutabilene ask olsun!Sebep ne derseniz Mercedes Benz Turk:)
Türkiyeden Almanyaya ihracat gerçekleştiren ilk 20 şirketin tam listesine ulaşmak zordur, çünkü bu tür bilgiler genellikle ticaret odaları veya ihracatçı birlikleri tarafından yayınlanır ve detaylı raporlar genellikle üyelerine sunulur. Ancak, genel ihracat verileri ve öne çıkan sektörler hakkında bazı bilgilere ulaşabiliriz.
Türkiyenin 2023 yılında Almanyaya yaptığı ihracat, toplamda 18,5 milyar dolar olarak kaydedilmiştir. Bu ihracatın büyük bir kısmı otomotiv ve aksesuarları, makine ve tekstil sektörlerinden gerçekleşmiştir. Özellikle otomotiv endüstrisi, Almanyaya yapılan ihracatın önemli bir bölümünü oluşturmuştur.
Bölgesel bazda bakıldığında, İstanbul, Almanyaya en fazla ihracat yapan il olarak öne çıkmaktadır. İstanbulu sırasıyla Bursa, İzmir, Kocaeli ve Manisa illeri takip etmektedir.
Özellikle otomotiv sektöründe, Oyak Renault, Kibar Dış Ticaret, Mercedes-Benz Türk gibi şirketler Almanyaya önemli ihracatlar gerçekleştiren firmalar arasında yer almaktadır.
Rogliç beyden bilanço yorumu okumak istiyoruz.
pek içaçıcı bulmadım bilanço verilerini.sadece satış hacimsel-adet bazlı bakarsak ki doğrusu da bu firmanın satışlarının ivmesi hakkında daha gerçekçi fikir verir, firmanın ağırlıklı hasılatı yurtdışı ve 2023 ve 2024 yıllarını kıyasladığımızda ciddi bir düşüş var son 1 yılda,,,bunun nedeni bilindiği gibi globalde yaşanan resesyon daralma talep -sipariş azalması...sadece satış verilerini vereyim detaya gerek yok,
2023 yılı dolar bazlı satış hacmi 139 mil usd
2024 yılı dolar bazlı satış hacmi 92 mil usd
2023 Euro bazlı satış hacmi 61 mil euro
2024 Euro bazlı satış hacmi 30 mil euro
Euro bazlı satışlar almanya %50 düşüş var geçen yılla
abd tarafı dolar bazlı satışlarda ise kısmen daha az
dolar ve euro yıllık ortalaması alınmıştır.
Dramatik bir düşüş var ihracatta görüldüğü gibi.bunda firmadan ziyade global marketlerin durumuna odaklanmak lazım.
firma değeri/ Favök = 30 lar civarı bu bir tür reel fk dır aslında.neresinden bakarsanız bist de oluşan değerleme bana göre hala çok pahallı ayrıca yeni fabrika kapasite artması serbest bölge vergisel avantaj vs eğer marketin durumu iyi değilse bir anlamı yok
Teşekkürler rogliç bey.
1 yıldır neredeyse sürekli düşerek hisse senedi fiyatı zaten tüm bu negatif beklentileri fiyatladı sanayi hisseleri içinde en fazla düşenlerden biri oldu 2024 yılında..
üstadlar geldiğine göre bize kenara çekilmek düşer:)
https://i.hizliresim.com/dgmziqo.jpg
Egeen BisT100 e göre grafiği budur !..
Mesaj şu : Ekime kadar, sonrası Kasım !..
Almanya 500 Milyar Euro'luk bir yatırım paketi açikladı.
Bu bist şirketlerinden Avrupa'ya ihracat yapanları pozitif etkiler diye düşünüyorum. İlla Almanya'ya ihracat yapanlardan bahsetmek gerekirse satışlarının önemli bir kısmını Almanya'ya yapan şirketleri dün belirtildi:)
https://i.hizliresim.com/4vpqhbz.PNG
Egeen ihracat oranı 92.10
AB, Türkiye'nin de aralarında olduğu 5 NATO ülkesi ile savunmada işbirliğini artırmak istiyor
Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Antonio Costa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da davet edildiği Fikirdaş Ülke Liderleri Çevrimiçi Toplantısı'nın ardından, benzer düşünen NATO ortaklarıyla işbirliğinin hayati önem taşıdığını ve koordinasyonun süreceğini bildirdi.
AB Konseyi Başkanı Antonio Costa ve AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, sosyal medya hesaplarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı Fikirdaş Ülke Liderleri Çevrimiçi Toplantısı ile ilgili paylaşım yaptı.
Costa, bu sabah video konferans yöntemiyle yapılan toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Keir Starmer, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Norveç Başbakanı Jonas Gahr Store ile İzlanda Başbakanı Kristrun Mjoll Frostadottir'i dün Brüksel'de düzenlenen Ukrayna ve Avrupa'nın savunması konulu zirveyle ilgili bilgilendirdiklerini belirtti.
"Benzer düşünen NATO ortaklarıyla işbirliğimiz uluslararası güvenlik için hayati önem taşıyor. Ukrayna için de. Savunma konusundaki ortak çabalarımızı artırmak için de." ifadelerini kullanan Costa, "Avrupa'daki ve Atlantik'in ötesindeki ortaklarımızla birlikte Ukrayna'yı desteklemek adil ve kalıcı bir barışı sağlamak için çalışmamız gerekiyor." değerlendirmesini yaptı.
Von der Leyen de Avrupa halkının savunulması ve Ukrayna'nın uzun vadeli güvenliği için hazırladıkları "Rearm Europe" ismi verilen savunma planıyla bu alanda çabaları hızlandırdıklarını bildirdi.
Videokonferans toplantısına von der Leyen ve Costa'nın yanı sıra AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Kaja Kallas da katıldı.
- Koordinasyon sürecek
Bir AB yetkilisi de AA muhabirine yaptığı açıklamada, toplantıda Costa'nın Ukrayna, von der Leyen'in ise savunma konularına odaklanarak liderlere zirvenin sonuçlarıyla ilgili bilgi aktardığını belirtti.
Yetkili, "Katılımcı ülkeler bu girişimi memnuniyetle karşıladılar ve ortaklar arasında yakın koordinasyonun önemini vurguladılar. Ukrayna'yı destekleme ve savunma alanındaki iş birliğini artırma konusunda ortak çabalara katkıda bulunma kararlılıklarını ifade ettiler. Ayrıca NATO'nun önemini ve tüm çabaları tamamlayıcı olmasına duyulan ihtiyacı vurguladılar." ifadelerini kullandı.
Yetkili ayrıca, Costa'nın bu formattaki koordinasyonun süreceğini taahhüt ettiğini kaydetti.
Dün yapılan olağanüstü zirvenin sonuç bildirisinde "AB Konseyi, benzer şekilde düşünen AB dışı ortaklarla birlikte çalışmanın önemini vurgulamaktadır." ifadesi yer almıştı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
hadi yine dört ayağının üzerine düştün demek ki savunma sanayine boşuna girmemiş:)
Bayraktar Holding, EAT Ege Araç Teknolojileri şirketi kurdu.
Bayraktar Holding, EAT Ege Araç Teknolojileri A.Ş. kurdu.
Haber Giriş Tarihi: 25.10.2024 21:50
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2024 21:55
Kaynak: Haber Merkezi
Bayraktar Holding, EAT Ege Araç Teknolojileri şirketi kurdu
Ege Endüstri ve Ticaret A.Ş.'den KAP'a yapılan açıklamada;
"Şirketimiz Yönetim Kurulu;
Şirketimizin yeni iş geliştirme hedefleri doğrultusunda, başta savunma sanayi, arazi ve yol dışı özel amaçlı mobilite araçlarına yönelik olmak üzere her türlü, komponent ve sistemlerin tasarımı, üretimi ve satışını yapmak amacıyla kurulmasına teşebbüs edilen EAT EGE ARAÇ TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ ünvanlı, 35.000.000 TL sermayeli şirkete 28.000.000 TL ile iştirak edilerek ortak olunmasına karar verilmiştir." denildi.
Savunma sanayi yatırımıyla ilgili gelişme yok şu aşamada
enflasyon düştükçe enf muhasebesinin bilançoları aşındırma oranı da yavaş yavaş düşecektir.2025 bilanço karlılıkları
geçen yıla göre daha iyi geleceğinden bu seviyelerden yavaş yavaş hisse yükselecektir diye düşünüyorum bakalım göreceğiz.
1
trku10172244
axle housing
ege endustri a.s
2025-03-05
turkey
103600 kgs
700 pcs
2
trku10170317
axle housing
ege endustri a.s
2025-03-05
turkey
16860 kgs
100 pcs
3
barsalsv25117113
axle housing
n/a
2025-03-05
turkey
94053 kgs
58 pkg
YENİ ESNAF KREDİSİ LİMİTİ VE FAİZ ORANLARI TABLOSU 2025 SON DAKİKA |📌 Esnaf ve sanatkar kredi limiti 2025 ne kadar oldu, şartları neler? İşyeri ve ticari araç kredi faiz oranı düştü mü, esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte Halkbank esnaf kredisi faiz oranları
#Esnaf Kredi Limiti 2025 #Esnafa Kredi Faiz Oranları #Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Mart 10, 2025 09:39
Güncel esnaf ve sanatkar kredi limiti, şartları ile faiz oranları 2025, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından detaylıca araştırılıyor. Merkez Bankası’nın faiz oranlarını düşürmesinin ardından kamu bankalarında da kredi hareketliliği başlarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa kredi müjdesinde bulundu. Enflasyondaki gerilemenin Şubat ayında da devam ettiğini belirten Cumhurbaşkanı, "Esnaf ve sanatkarlara kredi limitlerini 750 bin liradan 1 milyon liraya yükseltiyoruz." dedi. Ayrıca işyeri ve ticari araç edinme kredi limiti de yükselirken, sıfır araç yanında 0+5 yaş araçlar da krediye dahil edildi. Açıklama sonrası Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank esnafa kredi taksit ve faiz oranları, kredi çekmek isteyen vatandaşların yoğunlaştığı konulardan oldu. Peki, Esnaf ve sanatkar kredi limiti 2025 ne kadar oldu? İşyeri ve ticari araç kredi oranları düştü mü, esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır?
YENİ ESNAF KREDİSİ LİMİTİ VE FAİZ ORANLARI TABLOSU 2025 SON DAKİKA |📌 Esnaf ve sanatkar kredi limiti 2025 ne kadar oldu, şartları neler İşyeri ve ticari araç kredi faiz oranı düştü mü, esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır İşte Halkbank esnaf kredisi faiz oranları
Esnafa kredi faiz oranları nedir, başvuru şartları neler? soruları günün öne çıkan konularından oldu. Merkez Bankası’nın faiz oranlarını düşürmesinin ardından kamu bankaları esnafa yönelik kredi imkanları sunmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Yenikapı Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar İftar Programı'nda yaptığı açıklamada esnafa müjdelerini tek tek açıkladı. Esnaf kredi limitinin 750 bin liradan, 1 milyon liraya yükseltildiğini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları kamuoyu ile paylaştı.
Gereksiz ve boş kap atmakta üstüne yok firmanın güzel bir kap atsanda hisse yükselse ne olur sanki .