yapi kredi bu yapilan islemlerde ayak olarak kullaniliyor tahmin ediyorum is bankasi yatirim finansman garanti yapi kredi merrly hepsi ayni
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
yapi kredi bu yapilan islemlerde ayak olarak kullaniliyor tahmin ediyorum is bankasi yatirim finansman garanti yapi kredi merrly hepsi ayni
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah öyledir. Ben bu işlemleri tuhaf buluyorum. "Mal toplanıyor." Cümlesi bana doğru gelmiyor. Zaten mal toplu...
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
her iniş çıkışta bezdirmeye mi çalışıyor acaba, yatırımcıları kaçırıyor, trader ları zengin ediyor. benim gibi basit düzey teknikl bilgiye sahip insanları tokatlıyor. Örneğin benim psikolojim şu an için 22 gördün mü kaç bir daha da gelme. Bunu tahtadaki haraketlerle sağladı. 3 ay sonra 25 olsa ne 30 olsa ne, ben paçamı kurtarmaya bakacam. 28 e çıkaran 15 e niye indirmesin. iş yatırım da kaç milyon lot var kaç liradan aldı geçen sene kimbilir.
Gene de kimse etkilenmesin, bende petkim vardı geçen eylül ayında açığa satış vs derken 5.8 e düşürdüler 6.25 de bir günde, bende satıp alttan alayım dedim ama zaten en dipten satmış oldum. sonra da geri alamadım uçtu gitti.
Vergi dairesi hasılat 2.3 milyar , net kar 231 milyon..
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim için ne olacak önemli olan o
Bakalım şu 300 milyoncular forumda gözükmeye devam edecek mi gene...
Vergi dairesi 49 gelmişken konsolide 60 küsür gelmişti geçen yıl.
Bu yıl 232ye kaç gelecek bakalım.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tahminimce SPK ya verilecek bilançoda 300 leri göreceğiz, bence iyi. Ytd
SM-G955U1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hahahah ulen millet zarar acikliyor tavan tavan yapiyor zarari düşmüş diye bizim hisse 231 milyon kar acikliyor millet panik spek ne derse o olur bi bakmissin bana yeter der tavan olur bi bakmissin dökmek icin dibe gider bilanco falan hikaye spek onemli olan
Ne kadar geldigi kadar nereye götürülecegi de önemli gözden kaçırmarmayalım da, bizi o kısmı daha fazla ilgilendiriyor, yoksa ne bilançolar gördük ters yöne giden
SM-G955U1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Suan icin bilancoyu fiyatlamiyor banvit teorik eslesme 20.48
Teorik eslesme 20.44 oldu
Kardeş hepsini okurken bir tahminden fazlası olmadığını düşünüp ona göre karar vermek lazım. Gönlümüz daha yüksek olması ancak haliyle son çeyrekte satışlar düşer mi diye endişelerimiz mevcuttu. Konsolideyi görmeden yine de birşey söylemek zor. Umarım bu kadar beklediğimize değer.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beyler ne oldu bu korku ne zarar mi acikladi bi alemsiniz valla
Tekrar 20.48 oldu eslesme
Suan 20.40 oldu neyse 2 dk sonra gercegine bakarsiniz
Yahu her ay tüik iyileşmiş verileri açıklıyor. Son çeyrek olmasından kaynaklı ekstra şirket giderleri olmasa 300 milyon açıklaması bence işten bile değildi. Şu anki tablo 270-280 arası gelecek oranlarsak, ortada büyük bir yanılma payı da yok.
3 çeyrekte 217 milyon kar eden şirketten konsolide de 300 beklentisinin anormal bir tarafı da yok.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
beğenmeyip satan arkadaşlara diğer hisselerde başarılar. beklemeye devam YTD
Bugun 21 ustune atip orada kapanis yapmasini bekliyorum satan cabuk satsin isimize bakalim hayde hayde haydeee
Size bugun bu hisse tavan yapar desem inanir misiniz inanmayin zaten sakince bekleyin
Sabah sabah hacim yüksek.
http://https://i.hizliresim.com/PlOnpv.png
Is ve yatirim ne zmanki kar realizasyonu bitirince guzel olacak
Bu bilançoyu kutlayacaksak bugün
Kemiksiz tavanyakışır arkadaşlar.😁YTD
Galip gelse nasil olurdu 😁😁😁😁
Gelen bilancoyu bu haliyle değerlendirirsek eklemelerle dahaiyi olck
Brüt satışlarında ve brutkarinda
Ciddi artis var .ayrica finansman
Giderlerindede ciddi azalış var.
Daha ne istiyorsunuz.😁.YTD
Bu çeyrek fiyatlama 20 lerden başladı, geçen çeyrek 18 lerdeydi. Bakalım nereye gideceğiz.
Tek takip ettigim bilanco vs degil..
Yatirim ve is ne zaman birakacak mal basmayi...
Un var seker var birde saglam usta ciksa is tamamdir
bir dostumuz yakın zamanda sağlam yerden edindiği bilgilere göre hasılat 3 050 milyon idi..buna göre daha 700 milyon tl lik ciro ve bu cironun olası karı eklenecek...bu ciroya sırası ile çeyreklerin kar marjını uygularsak : 42 , 77 ,84 milyon tl ler eklemek gerekecek..
o durumda şu anda vergi dairesine verilen 231 milyonluk kara eklediğimizde şu sonuçlara ulaşmak mümkündür: 273 , 308 , 315
ben beklemeyi tercih ediyorum...bu kadar beklemişken tamamını görmeden bir yere gitmek istemiyorum..
Bilancoyu ne zaman aciklayacak en son bilen var mi