Bizim les100 de hisseler surekli düşüyor o tamam da abd bu veriye niye bu kdr satti
Hamdullah fln abd yi bu kdr etkilenmemesi lazım gözden kaçan birsey mi var
Printable View
Bizim les100 de hisseler surekli düşüyor o tamam da abd bu veriye niye bu kdr satti
Hamdullah fln abd yi bu kdr etkilenmemesi lazım gözden kaçan birsey mi var
Yonca 2 tl ğidip gelirken bu şemsiye formasyonun her köşesini ezberlemiştim,
Öyleki yonca giderken bile 3 ay etkisinden çıkamamıştım
Eşinin kuraya sokulmadan özel vize ile hacca götürüldüğü ileri sürülen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Huriye Martı, vatandaşa şükretmeyi önerip “Elindeki nimet yerine başkasının elindeki nimete gözünü dikerek mutsuz, şükürsüz ve nankör insan bu dünyada huzurla yaşayamaz†dedi.
Birgün’de yer alan haberde Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Huriye Martı’nın eşi Ali İhsan Martı’nın kuraya sokulmadan özel vize ile hacca götürüldüğü ileri sürülmüş; Mekke’de lüks bir otelde kendilerine özel tahsis edilen odada konakladığı belirtilmişti.
Sözcü, tepki çeken Huriye Martı’nın “Elindeki nimet yerine başkasının elindeki nimete gözünü dikerek mutsuz, şükürsüz ve nankör insan bu dünyada huzurla yaşayamaz†dediğine dikkati çekti. dedi.
Diyanet’in dijital yayın kanalında “İnsan niçin mutsuz olur†başlığı ile açıklamalarda bulunan Martı, “Şükür aslında nimeti fark etmektir. İnsanın elindeki güzellik, imkan ve nimetleri fark ederek olumluya odaklanmasıdır†dedi ve şunları söyledi:
“Olumsuza odaklanan devamlı eksikleri, noksanları gören, sahip olamadıklarına yanan bir insan hep mutsuzdur. ‘Niye onun şusu var benim yok? Niye o bunu başardı, ben başaramadım? Allah ona neden şunu verdi, bana vermedi’ şeklinde kendisini etrafındakilerle kıyaslayan ve elindeki nimeti görmek yerine bir başkasının elindeki nimete gözünü dikerek mutsuz olan insan bu dünyada huzurla yaşayamaz.â€
herkes önünden yesin demiş benin anladığım :) bence
net lot -40.000'e dayandı. böyle bir şey gördüğümü hatırlamıyorum. devre kestiğinde bile görmemiştim.
film vadelide dönüyor. vade gapı tam olarak kaç alınması lazım?
11.810 yazmış kutero abi ama sanki 11.500 civarındaydı.
Eşşek hangisi oluyor acaba?
Bu Ağzını Kirdimin yoncasi neden düşmüyor? Babasi muhtar mı?
Batik Twiter esekleri egitim açıklamaya baslamis :kahkah:
Hintli amundiye mail attım, yetiş caferden önce diye:kahkah:
pala devre keste,zararı bilelim..
Sahi bugün ne oldu yahu?
https://youtu.be/ev2_4XeUVwo?si=_KVt1pBAgxH2ZRDd
herhalde bugünü erken bitirecek. 17:30'dan sonra devre kesince gün kapanıyor.
bir posta %3'te akşama kayar.
Selam Ortadoğu ve Balkanlar’ın en gaddar vobcuları bedavaya para dağıtıyorlar 😁😁
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diler bol kazançlar dilerim
Twiter da müthiş eğlence var
Twit eseklerine küfürler havada uçuşuyor :kahkah:
Bahriyeli abi akşam pazarı ucuzluğunda hisse alcan mı
Bak büüyle ucuzluğu bir daha göremeyiz :)
Batanlarin mallarını ufak ufak longluyorum
Hafta sonu riskine karşı kontrollü
O abd verisi ortalık sakinleşince çok işe yarayacak
11647 den bende lönkledim vicente başkan :cheers:
20 yıllık borsa hayatımda ilk defa veri yayın programım yok... :)
matriks kapatmıştım ideal açtırmıştım oda bitti kapattırdım...
fiyatları anlık göremem bulaşmama sebep oluyor...
Eşşek yapıştı emme mayası tutmuyor :)
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Türkiye bir hukuk ülkesi' diyerek BTK'nın 'Instragram' kararını değerlendirdi:
“Net bir şekilde hassasiyetlerimiz belli. Oradaki eksiklikler belli. O eksiklikleri giderdikleri an yani diyelim ki bir saat sonra biz o engeli kaldırmış olacağızâ€
Çok batık var öyle böyle değil
Cesede tekme atmak mantıklı değil artık
Sür pala
😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Roketleri ateşle bebeğim
Arti kapanış isterim :drunk:
az bir şeyler ekledik bakalım. çok fazla kağıt bedava fiyatına geldi. petkim resmen göçtü. şimdi de long işareti bakmak lazım.
bu vartayı da atlatacağız. bakalım haftasonu haberi oyuncağımız neymiş? ağalar bu hafta neyi uygun bulmuş?
Bildiğin yatırıpmsevmişler az gezmeyede çıkmaya gelmiyor
Dolar endeksi şoför atladı Eylül faiz indirimi geliyor
Hamdullah sakin dur amk :drunk:
NYT: ABD, Heniyye suikastı sonrası Orta Doğu'ya ilave savaş uçağı göndermeye hazırlanıyor
NEW YORK (AA) - New York Times (NYT) gazetesi, İran ve vekillerinin, Hamas Siyasi
Büro Başkanı İsmail Heniyye suikastına karşılık İsrail'e saldırı düzenleme tehditlerine
yanıt olarak ABD'nin Orta Doğu'ya ilave savaş uçakları göndermeye hazırlandığını
belirtti.
NYT'ye konuşan bir askeri yetkili, Orta Doğu'daki Amerikan güçlerinin, savaş hazırlığını
artırmak, ABD askerlerini ve müttefiklerini İran veya İran destekli milis
gruplarından gelebilecek tehditlere karşı korumak için "gerekli önlemleri"
aldığını söyledi.
Askeri yetkili, bölgede çatışmayı tırmandırıyormuş gibi görünmeden İsrail'i savunmaya
yardımcı olmak için hangi tip uçaklardan kaç adet gönderilmesinin belirlenmesi
konusunda çalışmaların devam ettiğini belirtti.
Orta Doğu'ya "mümkün olduğunca çabuk" şekilde ilave savaş uçağı gönderme hazırlıkları
devam ederken, ABD Savunma Bakanı Lloyd J. Austin da dahil, üst düzey yetkililerden
sevkiyat için nihai onayın beklendiği kaydedildi.