Piyasada birilerinin hissenin düşmesini kasıtlı olarak desteklediklerini, 20 liraya kadar hissenin kademeli olarak düşürüleceğini, daha sonra bu hissenin Cment ile 20 lira seviyesinde birleştirilecegi dedikodusu piyasada konuşuluyor. YTD
Printable View
hala yönlendirme yapıyorsunuz. varsa bilgi , belge , grafik v.b. paylaşın .yoksa bu yaptığınız suç.millet zaten burnundan soluyor. genel kurul sonrası şahsen taha aksoy, birleşmenin ve taşınmanın gündemde olmadığını söyledi.böyle bir karar almaları durumunda da bu kadar maniplasyondan sonra spk. dan geçiremezler.ayrıca bu duyuma inanıyorsanız cmbtnları satıp cment almanız gerek miyor mu
bu son uyarım.
bir dahakini yasal mercilere yapıcam.
yatırım tavsiyesi değildir
Senirkent attığın postlara göre,hisseye 50 olucak beklentisiyle girip,elinde patladıkdan sonra zararına malı verip uzayıp gitmişsin ...Şimdi zararına sattıkdan sonra daha beter olsun mantığıyla kafandan piyasada konuşuluyormuş ağzıyla yorum üretip,omurgasız yorumlar yapma ... Şu an benimde tahtada tek lotum yok ama aylardır çektiğim sıkıntıyı başkasınında çektiğini gördükçe, halen içim acıyor ... Burda olanlar ve diğer hisselerde olan tarihin en kötü buhran dönemlerini geçirirken sadece karakterli olmanı öneriyorum ...
Bu yazısında da yönlendirme yaptı piyasa yardımcı oldu 25 i gördük bakalım 20 yapabilecek mi
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın ufuk başka nasıl daha toplayabiliriz diye kıvranıyorlar cisim kapıya dayandı mı muhakkak cıkır bırak yönlendirsin ytd
gazetelerde ,zor durumdaki çimento şirketlerinin yabancılar tarafından takip edildiği
alım için fırsat kollandığı mealinde bir şeyler okudum..
belki bizimkide içlerindedir..
hatta beton yol yine gündeme gelmiş..
satış hacmindeki düşüşü böyle atlatmaya çalışacaklar belliki..
Daha iyi ya verirken zorlanmaz
arkadaşlar ben bistte Çalışmaları ve karlılığı ile hisselerin çıktığına maalesef inanmıyorum. Tahta sahibi ve spek ne isterse o oluyor. cmbtn yıllar sonra 9 milyon kar açıklamıştı da ne oldu hisse tarihi diplerde!...
Şişman parmak, yine ne yaptın sen ...
nasıl bir hisse çıkarken devre kesen hisselerin %70 i çıkmaya devam ediyor. %55 i tavan yapıyor yada yakın kapatıyor bizim uyuz eşşek geri geliyor aynı yere :rtfm:
sen kapanışa bak..eksi olma ihtimali yüksek..
bugün bu hissede ne oldu böyle bilen var mı? bir baktım yüzde 10 ile birden devre kesti..sonra bir baktım tahta açıldı yüzde 5 e inmiş anında.26 üzeri kademeler hep full alım olmuş..Bir daha da üzerini görmedi zaten..Bu borsada tuhaf işler olmaya başladı.Normalde bu işlemler ile hissenin 26 üzeri kapaması lazım ama bizim borsada herşey mümkün:)
ses kalmamış burada
nasıl sağlam elde anlamadım! bist 95 bin iken en son 3600 yı gördü bist 96500 e geri çıktı hala 2600 da ben bu hisseyi uzun zamandır izliyorum bir ara borsa 47 binde iken 6400 te idi böyle sahip çıkacaklarsa çıkmasınlar. birde ikide bir bedelsiz diyenler bu hisse tarihinde hiç bedelsiz vermedi sallamayın. milletin vebaline girmeyin.
sağlam elde olsa arada götür getir yaparlar..
bu sahipsiz hisse.
arada bir gurup giriyor
%30-40 yaptırıp geri veriyor..
iyiki sahipliymiş..yıllardır sürünüyor..
bi plan olsaydı amerikada israilde yok olurdu..
yapamadığımız beceremediğimiz her işi allaha havale etmekdende vaz geçelim..
kullanılsın diye beyin verilmiş..
onu bir kenara bırakıp her şeyi başka yerlerden bekler olduk..
Sadece arapça biliyor dersek oda yanlış oluyor
(Ey Resulüm!) De ki: “Siz dininizi (dindarlığınızı) Allah'a mı öğretiyorsunuz? Oysa Allah, göklerdeki ve yerdeki her şeyi bilir. Çünkü Allah, her şeyi hakkıyla bilendir.”Hucurat 16.ayet
Ve mekeru ve mekarallah, vallahu hayrul makirin.
Bu parantez kuranda varmı
böyle yoruma açık sitelerde, dini yazı ve materyallerin kullanılması hoş olmayan sonuçlar doğurabiliyor. lütfen bunlara dikkat edelim.
cmbtn 27 üstü kapanması halinde dünkü işlem hacmi gibi artışla beraber 29 30 bandına atmalı!... aksi taktirde tekrar 25 seviyelerine inebilir.YTD.
hisseyi bu hale getiren başta yönetim ve tahta yapıcıları tebrik ederim :vk:
https://i.hizliresim.com/qAPWd5.jpg
8 temmuz 2019
saat 15,40.
Bir aydan beri kaıt yerinde sayiyor çimentaşta her gün yüzde bir bir bucuk pirim yapıyor çimbetonla çimentaşı aynı seviyeye getiriyorlar birleşmeyi çaktırmadan gercekleştiriyorlar .çimbetonun üzerinde otuz tane bedelsiz var sermayeyi artırmadan nasıl bu birleşmeyi gercekleştirecekler.bir tarafı mükafatlandırırken diger kesimi magdur ediyorlar yazıklar olsun.
yukarıdaki yazıyı başka forumdan alıntı yaptım arkadaşlar, bu cment e ne oluyor da hisse adeti çok fazla olduğu halde zarar da açıkladığı halde çıkıyor da ekürü bizim hissemiz neden kÂrı varken hisse adeti azken sürünüyor. değerli yorumlarınızı bekliyorum.
cment hergün %0.60 %1 civarı çıkıyor herhalde denilen çıkacak bu şeref... ler cmbtn ile aynı fiyata, birini düşürüp diğerini çıkarıp 7 den maliyetlendiklerini 30 40 tan maliyetlenen cimbtn yatırmcısına iktirecekler Allah cezalarını versin.
http://share.matriksdata.com/share.a...07172124503873