Benim anladigim exante 1 milyon yedirdi tabandan 600 daha çalışıyor alıcı az
Printable View
Benim anladigim exante 1 milyon yedirdi tabandan 600 daha çalışıyor alıcı az
cemaş fiili dolaşımı brüt takastan önce yuzde 23 idi şimdi yuzde 13 olmuş. cemaş a yeni yabancı ortak gelmiş. (yüzde 10 exante ltd şirketi) brüt takas açıklamasıyla lotlar şirketin elinde patlamış gibi duruyor. hiç kimse de bu olaya değinmemiş forumlarda. ytd.
SPK aldığı kararla yeni ky yi korudu ama hissede olan ky yi ise resmen biçti..bunun hesabı seçimlerde dahil gereken her yerde sorulur..
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gel gel yapıyorlar.
Alanlar ortalam düşürmek için alan ky.
Ama daha erken.
Yarın hatta öbürgüne bakmak lazım.
Ben şahsen 1,5 leri görücek diyorum artık.
Aman sayın abim,böyle şeyler yazma.burada spk nın dogru yaptıgını savunan arkadaşlar var.yok 6,7 tl den hisse mi alınırmış,utanmasalar spek yada rıza iyi yaptı diyecek şahıslar var.bu hisse yarın 4 gün tavan kapatsa spk neler yapar neler.
Sent from my iPad using hisse.net mobile app
bugün bozulabilir taban. sanırım bu kadar ky. 1 milyon kadar
Sent from my iPad using hisse.net
Yazarm kardesm hakkaten hala hirsz ve rusvetci tayfasni savnyolar akil alacak gibi degil borsann anasni aglatti bu SPK nin mevcut yonetmi kücuk yatrmcya zarar ettrcez patronlari zangin edecez diye insanlari yatrmdan soguttular her 4 hiseden biri brut takasta be boyle sacmalkmi olur her hisseee muhakkak brut takas yems rezalet yonetm
yahu bu borsa birtek bizim ülkemizde mi var neyse Dow Jones, NASDAQ, Dax vs kuralları koyun adam gibi ister çıksın ister insin karışmayin ne oluyorsa olsun bizde biliyoruz şelale olacak ama SPK müdahalesi durumu beter hale getiriyor
Bende yok ama merak edenler için paylaşıyorum.
Şu an tabanda bekleyen 775 bin sabah 1milyon 300 bin civarı idi. 131 bin lot işlem olmuş yani tabandan 600 bin civarı emir silinmiş. İnşallah bugün taban bozulur.
internetten alım kapalı peki atm den istediğin kadar alınıyormu? bugün aldığını yarın satabiliyorsun değilmi?
Ya zaten millet % 1,2 kazanma peşinde olsa gider faize yatırır parasını.en ufak sert hareketlerde spk efendi hemen cezayı kesiyor ama galib e hafif dokanıyor.adelet mi arıyoruz,aha işte adelet.millete 2 hafta kredili açıka satış yasak,cemaş a 6 ay brüt ve internet yasak.zaten internet i yasaklaması resmen idam [emoji3]
Sent from my iPad using hisse.net mobile app
emir silme tamamen ortalama düşürmek isten ky için yapılan algı operasyonu.
Elinde kalanları dağıtacak 1-2 gün daha.
Zaten burda zararı varsa nibasla çıkarma peşinde .
Brüt kalkmadan bir cacık olmaz bu kağıttan.6 aylık bir süreç.Paraya ihtiyacı olanlara allah yardım etsin.Ben tutmaya karar verdim.Ha %80 ha %100 .
YTD
7 liradan maliyetlendim hesaplafinda 2.82den 7ye gidebilmesi icin yuzde 250 artmasi gerekli.10000 lot almistim zararim simdiden 42000 lira.Satamiyorumda.Bir araba parasini 5 gunde verdik yok yere.Kumar oynasan bu kadar zarar etmezsin...ytd.
Sadece burda yazanların elinde bile günlük yapılan hacimden çok hisse var heralde.
SPK CEMAS patron ve hileli işlem yapanların hisselerine tamamen satış yasağı koysaydi ky bu sıkıntıları yasamazdi
Şirket hissedarım desekte maillere cevap vermiyor.
60 kuruşa maliyet düşüren kar yapmadan bu hisseden çıktıysa sorun onda
Maliyet düşürme yeri önemli tabiki ancak bence kağıdın kesin çıkışa başlaması lazım veya bir emare olması lazım öncelikle
Arkadaşlar maliyet tek kademeden elinizdeki bütün parayla düşmez kademeli ve zamana yayarak düşer dustukce az oranlarda alım yapılır her yükselişin bir inişi her ınisin bir çıkışı vardır yoksa pazar olmaz yükselişle de paranizin tamamını yatirma yın kademeli olarak azaltin
nibas 1,32 ile tavan spk yaktı cemaşı
Nişasta aynı oyun oynanacak şimdi seydellrser
Aynı oyun nibas ta spk seyreder şimdi. Sonra küçük yatirimci yanar.allah bildikleri gibi yapsin
Kaç lot var tabanda
877 bin 318 emir
Spk ky cıyı cemaşbank yaptı.helal olsun.
Sent from my iPad using hisse.net
Hergün 150000 lot işlemle 10 güne anca çözülür bu gidişle
Bu hafta en geç cumaya taban çözülür tahminim.
YTD
Her gün yüzde 20 eksi açılsa. Cumaya kadar yüzde 10 kalır
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK, Özderici GMYO hisselerine brüt takas uygulanmasına karar verdi #OZGYO
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hisselerine brüt takas uygulanmasına karar verildiğini açıkladı. Konu ile ilgili SPK tarafından yapılan açıklamada, OZGYO pay piyasasına ilişkin yürütülen incelemelerde, söz konusu hissede 21 Şubat 2018 ile 2 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen bazı işlemlerin piyasa dolandırıcılığı niteliği taşıdığına dair makul şüphe bulunduğu kaydedildi.
adamların kağıdı 6 ay brüt takasda ama kağıt tavana gidiyor galib aga spk tanımıyor helal olsun
OZGYO candır.
Bugün alsan yarın satabiliyormusun?ve iş bankası netten almiyor atm denmi alacaz
Bilgisi olan varmı istediğimiz kadar alış yapabiliyormuyuz
Bir cevap veren varmı
tabanda 2.347.000
sabah ki hareket gel gel canım hareketiymis
2350 milyon oldu.Brütte bile oyun yapabiliyorlar.
Emir silme vs ky yi geçirdi bidaha