https://i.hizliresim.com/t9Feeb.jpg
Printable View
Dün yaptığım satıştan dolayı bugün ne kadar haklı olduğumu gördüm.Tabandan girdim tekrar ama (2.63) çok ta mutlu olmadım.Umarım yarın 2.50 leri görmeyiz.Ama şunu unutmayalım uzun vadede kazanan kasa değil halk bizler olacağız.
Bugün itibarı ile
20 günlük ortalaması 2.35
50 günlük 2.51
100 günlük 2.52
200 günlük 2.29
Bütün ortalamaların üstünde olan BNTAS güven ve ümit vaat ediyor.
SAYGILAR SEVGİLER.
3 maliyetli hisselerimi 1.6 ları gördükten sonra bugün 3.04 den sattım.İyi ki sattım.
Bugün 2.40 a kadar düşen BNTAS herkeze korku saldı.Ben 2.45 den biraz daha alıp maliyeti 2.59 a çekip 2.60 dan bütün Bntas larımı verdim.Bir kaç gün takip edip pozisyona göre tekrar girmeyi düşünüyorum.Ama hangi seviyede olduğuna da bakacam.Hayırlısı haftaya görüşmek üzere Bntas ...
SAYGILAR SEVGİLER
Evet bugünkü ortam işlem hacmi ve iki gündür gördüğü tepe noktası alıma start verdirdi bana.Yarın bereketli bir gün bekliyorum hayırlısı.
Bu hareketler için yorum yok mu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Insan sormadan edemiyor; aynı soruyu kendime de sordum. Biz bu kağıdı neden 1.70-1.80 e düştüğünde almıyoruz da 3 e yakın fiyatlardan alıp stop olamayıp fiyati düştükçe maliyet dusurecegiz diye yirtiniyoruz?bizzat yaşadım 1.70 leri görünce demekki 1.60 Lara hatta bölündüğü 1.40 Lara gelecek dedim. Aynı şey egeen içinde geçerli 388 liradan egeeni kim almaz? Sen ben işte [emoji1]
GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O sorunun cevabı temel ve tekniği takip edeceksin.Her düşük yer alınacak yer değil her çıktığında daha da çıkacak anlamına gelmez.Bu arada biz bunu 1.40 dan da 1.80 den 2.50 de 3.10 da aldık ve güzel ekmek yedirdi.
Tabiiki biraz da şans olacak nitekim bazen teknik tutuyor temel patlak veriyor.Yada tersi.
Petkim in haline bir bakın 5 li 6 lı seviyelerde olması gereken kağıt 3.40 larda sürünüyor 2 sene önceki fiyatı birde enflasyonu kat vay ANAM vay.Hiç bir hisseyle nikah kıymayacak sın çok kazanmak zengin olmak isteyenler kumarhaneye gidecek.Temel ve teknik NOKTA.
SAYGILAR SEVGLER
Borsa yorumda metal ambalajların en sağlıklı olduğunu okudum olumlu yansır diye düşünüyorum
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüzdük yüzdük BNTAS ın kuyruğuna geldik.Öncelikle bist 100 ün bu hafta 100 bin i test etmesini bekliyorum.Bntasın da büyük ihtimalle yarın sabah tan start vermesini bekliyorum.Ve hafta boyunca pozitif seyir izleyecektir ve sonunda o kırmakta zorlandığı yeri 3.14 ü gene test edecektir.İkin ci sıkıntılı yer olan 3.03 (şansa yarınkı tavan fiyat)ya yarın yada salı orya değmesini bekliyorum.
Eğer 3 ün üzerinde 2 gün kapatırsa haftalık tada 3.15 kapatma ihtimalini hayli yüksek görüyorum.
SAYGILAR SEVGİLER...
Evet ilk hariketini sabahtan 2.93 e değerek yapmış bulunuyor.2 kere 2.92 yi denemiş ve oradan geri dönmüş tü.Daha önceki günlerde(burası ara direnç olarak görebiliriz).4 saatlik grafikte de al vermeye başladı.Öğleyin yada akşama doğru 2.93 ü tekrar deneyecektir burasını kırar en az 2.95 e değerse start ı onaylamış olacaktır.
SAYGILAR SEVGİLER
Şirket 12 aylık bilançosunu neden açıklamadı? Bilgisi olan var mı?
Isyatirim sayfasında analiz bölümünde mali tablolar bölümünde var. 2019/12 diye. Bakabilirsiniz..
3 ocak tarihli yatırım teşvik haberi sonrası şirketi arayıp bu teşviklerle ilgili adım atıldı mı diye soran oldu mu ?
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissenin takasları anında değişiyor. Alan hemen satıyor satan alıyor. Ky de çok işlem yapıyor. O yüzden yerinde sayıyor.
Bist 100 bini test edemedi bntas 3 ün üzerine attı kendini.Son dakika 3.02-3.03 çalışan bntas kapanışı 3.01-3.02 kapadı.Keşke 3.03 kapasaydı.Daha iyi olurdu.Maalesef en yüksek seviye 3.13 ü gördü.O an derinliği takip ediyordum (garanti birmiliyon yüzbin lot aldı sattı ki garanti hiç bu kadar aktif olmamıştı.)3.13-3.14 oldu 1 lot alan olmadı ben bari alayım dedim hesabıma girene kadar geri döndü.Hayırlısı..Ama haftalık kapanış en azından piskolojik seviyenin üstünde kapamış oldu.
Şimdi ise ikince bölüm;haftaya ne olur ne yapar
Bence Pazartesi 3 ün üzerinde kapasın ,Salı günüde kademe kademe yükselsin.Bu arada çok söyleniyor,çok dile getiriliyor 3.20 seviyesi gerçekten önemli seviye.Nitekim bu seviyeyi geçince çoğu kişi satışa geçecek ben kendimi hariç tutuyorum çünkü bu seviye önümüzdeki günlerin taban seviyesi olacak,kötü günlerde dib noktası nı burada oluşturacak.
Elinde uzun süre tutmasını bilenler için hedef fiyat 6.80- 7.50 li seviyeler ön görmekteyim. Tabi ki süre olarak ekim gibi düşünüyorum.
SAYGILAR SEVGİLER.
İYİKİ İNSALARIN KENDİ AKILLARI VER DÜŞÜNÜP KENDİLERİ KARAR VERİYORLAR!
Bu beklenti ne için acaba? Sürdürülebilir karlılık ve sermaye kadar kar mı?
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Söğle diyeyim öncelikle dollar bazlı tarihi zirvesi 1.51 cent * 6.80.tl = 10 tl. Fibonaci seviyesinin maksimum seviyesi de 1.26 cent buradan %10 hata payı düşerek 1.260-1.26=1.134 cent.*6.80=7.70 e denk geliyor.
Süre olarak ekim ayı düşünmem de şöyle ki ; Halka arzdan beridir ekim ayları sonu hep dip seviyesi olmuş ve kasım ayında bir canlanma meydana gelmiş.Ve mart şubat aylarında da maksimum seviyeye çıkmış. Corona kayıp lı bir süre olarak ta 1 çeyrek(3-4 ay) süreyi mart şubat ayından çıktım ve sonuç ekim ayı nı işaret etti bana.Biraz karışık anlatmış olabilirim ama dilimin döndüğünce sade şekilde anlatmaya çalıştım:)Tabiki ambalaj sektörünün canlanması,yaptıkları yeni tesis den yapacakları gelir,Bulgaristan a ve Irak a yaptıkları ihracat(haziran sonu gibi hızlanacaktır muhtemelen).Ve bir ara yabancı ortak arayışı nın belki tekrar dile gelmesi ihtimali...
Genel olarak zaten ithalat ve ihracatta kısmi yapılsada corona nın etkisinin iyice hafiflemesi ile beraber her sektörün aşırı ivmelenmesini beklemek doğru olur bence.Buna müteakip işlerinde hızlanması beklentim doğrultusun da.
Benim senaryom bu şekilde.
SAYGILAR SEVGİLER.
İYİYKİ İNSANLARIN KENDİ AKILLARI VAR DÜŞÜNÜP KENDİLERİ KARAR VERİYORLAR !
12 aylık 14.675
Haftalık kapanışta kırmızı yatay çizgiyi kırar mı acaba... Nasip
https://i.hizliresim.com/xmgV6P.png
Satışların ne kadarı gıda ambalajı üzerine diye baktım ama göremedim. Bilen varmı acaba
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Teşekkür ederim ilginiz için
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırımcı ilişkilerini aradım
Fabrikanın 3 vardiya çalıştığını söyledi
Şuana kadar çalışma programında azaltmaya gitmemisler
Gida ambalaji konusunda büyük çoğunluk zeytin peynir yağ üzerine ama kesin bir yüzde veremem dedi
% 80 üzerinde gida diyebilirmiyiz diye sordum
Evet diyebiliriz dedi
teneke mi imal ediyorlardı? gerçekten tenekeymiş!... % 80 gıda tenekesi ha.. gıdalar uçtu teneke firması da uçar diyorsun :) hemide üç vardiya çalışıyor. rastgele
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Evet inşallah gidecek diyorum. Tabii bugünden yarına değil.
Acselde de 3 vardiya çalışıyor dedik. Grafik koyduk. O zaman heryerde korku vardı .Sizin gibi fırça attilar[emoji4]
Ama 8.20 gördü.Sizin yazınız da burada
Benim yazım da burada.
Mayis ayında bakarız tekrar[emoji4]
Rastgele
THUNDERBOLT DOĞRU SÖYLÜYOR,
Korkmadan şuan beklenecek birkaç hisseden bir İ BNTAS.Ama bizim ahalinin yanlış yaptığı bir şey var her dakika fiyata bakıyorlar.Speek ler bütün gün takip eder.Ama günlük işlem yapıyorsanız o zaman zaten dün satmanız lazımdı.
Dünkü satış dan dolayı kritik seviyesi olan 3.13 kırdı bir sonraki seviye 3.03 ü de kırdı maalesef eğer buraları tekrar bugün-yarın test etmezse 1 hafta en az sürünür. Bilginize
Teşekkürler sayın scharif07
Dediginiz gibi çalışan bir firma
Korkmadan beklemek gerekir
Coşku oldu mu da kaçmak gerekir
Ben hisselere teknik bakarım.
Temel analiz bilgim çok iyi değildir.
Ama bu topikte eski sayfalarda okuduğum yatırım olayı vardı. Devreye ocak da girmiş yazıyordu
Hem virüsten etkilemeyip çalışmaya devam ediyor hemde yeni yatırım devreye girmiş
Hal böyle olunca temel olarak da bilançonun inşallah iyi gelmesini bekliyorum
Ama nasipdir bu işler . Hayırlısı olsun
50milyon nakit iyidir iyi
Hemde borçsuz
Bugün itibarı ile rsı-stoc ikiside 4 saatlikte ikili dip yapmış bulunuyor.Umarım yarın küçük küçük tekrar yeşermesini bekleyebiliriz.MACD HENÜZ AL VERMİYOR ona göre 3-4 gün var..
Kötünün iyisi senaryo.
3.03--3.13 ü kırarak zaten kanal değiştirmiş bulunuyor.Buda en az 1 haftalık sıkıntı demek oluyor.2.73 de 50 günlük ortalaması 2.64 100 günlük ortalaması umarım oraları kendine hedef almaz.
Bu ortamda en iyisi kovboy filimi izlemek bence ,özellikle ikinci bölümü...
Saatlık
https://i.hizliresim.com/SbNkiK.png
Bandın içine attılar tekrar. İndikatörler de düzeldi
Üst bandı kırmayı deneyecekler mi ?
Kesinlikle yatırım tavsiyesi