Bu arada Sn. Simsar a da katiliyorum. Devley devlet olsa o kadar şikayete s.ke s.ke 2 lirayi yatirimcilara ödeyeceksin derdi :). Ama böyle devlete böyle yönetici :( .
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada Sn. Simsar a da katiliyorum. Devley devlet olsa o kadar şikayete s.ke s.ke 2 lirayi yatirimcilara ödeyeceksin derdi :). Ama böyle devlete böyle yönetici :( .
Bence şirket mali tuttuğunu anlayinca dünkü bilgilendirme politikasi ivir zivirini gönderdi :). Eğer şirkete son kapaniş fiyatindan falan satacak olursa da 0.50 den 20000 lota kadar almaya razi olabilirim ama ortalamasi yuksek olan birinin lotunu :). Boyle bir durum olursa bence kendi aramizda en az 1 mn lotu da boyle cevirebiliriz :)
Sayfada refabanin anilari, refabanin borsa hayati falan ona döndü :)
Artog mağduruyum. Ondada hiç bilgilendirme falan olmadı. Artog için de tarlamız var artık dedik. Dikildiğimizle kalıyoruz. Adam tarlayı ekiyorsa dahi kimin haberi vardırki. Bu ********te yarın zarar der o der bu der üste para bile ister. Bunların ecdadını sikiyimki kanun yok. Bir emir olacak diyecekki yedi ceddinin donuna kadar satın ky yatırın. Var mı öyle babayiğit ? Yok. O halde geçmiş olsun.
Arkadaşlar daha önce paranız pul olur demiştim ama önünüzde 2 seçenek var,
1.şirket faaliyete girip kota girmek için tekrardan başvuru yapacak,(zor ihtimal.çünkü şirket sahipleri adam olsaydı,bakkal işletseydi bile kottan Atılmazdı )
2. Şirket tasfiye edilir ,bütün mal varlıklar satılır,borçlar ödenir ,kalan para sermayeye bölünür,herkesin elindeki lot kadar para verilir,ancak çok uzun bir süreç olacaktır.en az 2-3 yıllık süreç,allah yardımcınız olsun
Tek ümidim borsada anel elektrikin olması ona zarar gelmesin diye adım atarlarmiki
çözüm bize katılın. mahkemeye mudahil olun yada avukatımıza vekalet verin hiç bir masrafı yok..elinde 100 bin üzeri lotu olanlarla belke şirket pazarlık yapacak amaaa ky yapmazlar.
bize katılın
yusuf yıldız a ben güveniyorum ve en çok ta avukatımıza güveniyorum.
yt değildir