Tkuruyu 18 den alip 22 den sattim..tekrar gördüğümde 50 tl civarindaydi..80 li rakamlardan alabildim..küçük yatırımcı olarak çok üzgünüm ama neyse..bedellinin ne zaman gerçekleşeceğini merak ediyorum..bilgi verirseniz sevinirim..teşekkürler.
Printable View
Tkuruyu 18 den alip 22 den sattim..tekrar gördüğümde 50 tl civarindaydi..80 li rakamlardan alabildim..küçük yatırımcı olarak çok üzgünüm ama neyse..bedellinin ne zaman gerçekleşeceğini merak ediyorum..bilgi verirseniz sevinirim..teşekkürler.
Az kaldı. ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Hocam merhaba.
Borsa İstanbul, bu hisse ile ilgili, 26 Ağustos ta kısıtlama kararı almış. Ve bu durum burada hiç konuşulmamış. İlginç değil mi ?
Siz ne düşünüyorsunuz? Neden kısıtlama yapıldı?
Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle Taze Kuru Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. (TKURU) payında 27/08/2020 tarihinden itibaren 3 ay süreyle "Brüt Takas", "Piyasa Emri ile Piyasadan Limite Emir girişinin kısıtlanması" ve "Emir Toplama Aşamalarında Denge Bilgisi Yayınının Kısıtlanması" şeklindeki önleyici tedbirler uygulanacaktır (Tedbir kapsamında ilgili sıralarda açılış, kapanış ve tüm diğer tek fiyat bölümlerinde emir toplama süresi boyunca denge seviyesine ilişkin fiyat, miktar ve kalan miktar değerleri yayımlanmayacaktır. İlgili sıralarda geçerli olacak seans akışı ve seans durumlarına ilişkin bilgi 09/08/2019 tarih ve 2019/55 sayılı Borsamız duyurusunda yer almaktadır).
Tedbirlerin uygulanacağı son tarih 26/11/2020'dir.
İnanın kısıtlayıcı önlemler bile hep tahtaya hakim olan speğe yarıyor. Şu anda fiyatın nerede duracağını spek belirler. Yoksa fabrkanın ve şirketin reel olarak değeri 10 milyon civarıbda. Ama kent gıda da koç holdingin 3,5 katına çıktı. Kapıdın yüzde 99,99 u speğin elindedir. Yoksa buralara gitmezdi.
Elinde tkuru olan br ky varsa bu rakamlar milli piyango rakamıdır. Aslında oiyango çıkmış olarak kabul edip satar ve karı cebine koyar.
Ben başka birşey söyleyemem. Ayrıc bu kağıt da yorum yapılacak mantık sınırlarının çok dışına çıktı.
Not: alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik ky muhabbetidir.
Hissenin ne zaman bölüneceğinin tarihi belli mi arkadaslar..hic bir yerden bilgiye ulaşamıyorum...