Ben spk ya akşam şikayet kısmına bıraktım birşey çıkmaz zannetmem ama bunlar yaş tahtaya basmaz olsun yinede umut bir nebze
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Ben spk ya akşam şikayet kısmına bıraktım birşey çıkmaz zannetmem ama bunlar yaş tahtaya basmaz olsun yinede umut bir nebze
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu sefer satan patron gibi görünmese de sattığının sattığı olabilir mi?
umutsuzca attığım mail, dahada fazka yapacak bişeyimiz yok, Allah tez vakitte vicdan versin.
sayın yetkililer,
Siz borsada işlem gören ve bizim yatırım başlığı altında düşünerek gayet doğal bir şekilde paralarımızı şirketinizde değerlendirdiğimiz insanlarız. 5.50 tl den beri insafsızca düşürdüğünüz ve günümüz endeksinin 100 000 lere dayandığı bu dönemde yaptığınız vicdansızlığa diyecek birşey bulamıyorum. Vertu'nun üzerinden kazanabileceğiniz ve insanların tırnaklarıyla kazandığı bu paranın gasp edilmesini sağlayan her kişi ilahi adalet önünde elbet yargılanacaktır. Yatırımcısını üç kuruş değer vermeyen ve şirketin itibarını yerlere düşüren bu anlayış, günümüzde mekanizmayı yönetenler tarafından kontrol edilmese de, bunun hesabı sizden yaradan tarafından sorulacaktır. Sürekli kar açıklayıp, düzenli temettü ödeyerek ve ortalıkta hiç bir olumsuz gelişmesi bulunmayan ancak sadece masa ve sandalyeden ibaret olan sözde şirketinizle insanlara kan kusturuyorsunuz. Yatırımcı ilişkilerinde görevlendirdiğiniz çapsız insanlarda telefonlarda verdikleri dengesiz cevaplarla insanların sinirini bir hayli yıpratıyor. Umarım yatırımcılarınızın size verdiği kıymeti bir an önce anlar, ,insafa gelir ve bu kağıdın itibarını toparlayacak şekilde bir hamle yaparsınız.
kafa yok bizde 2,5 dan yataşı sattık, 4,5 a katladı, bu da dibinde
Ek 4025
garip bir şekilde aniden alışa mal yazdılar tecrübem diyorki patron yine mal çakacak.. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
bir soru takıldı kafama.Borsa endeksini buralarda tutmaya çalışan thy ve halk bank a burda satılan miktar alış olarak giriliyor olabilir mi? çünkü vertu nun endekse etkisi 0 thy ve halkbankın tepelerde nede olsa birbirlerine yabancı değiller.ha vertu verus ha thy halk.Bu senaryo tamamen hayal ürünüdür.Kesinlikle yatırımtavsiyesi değildir. :)