Ama ben bunu yatırım tavsiyesi olarak aldım...
Ne olacak şimdi? :)
Printable View
Üstadım sizi uyarayım ben böyle bir tavsiye verecek kadar bilgili ve YETKİLİ değilim. Almayın benden tavsiye.. Hemşehri olsak da almayın lütfen. :)
Usd/try 3,7264 +0,0705 +1,93%
eur/try 3,9199 +0,0628 +1,63%
Yarin ki enflasyon beklentisi son olarak tek digit olmasi bekleniyor ama önümüzdeki aylarda çift digit olmasina garanti gözüyle bakiliyor.
Sent from my LG-H818 using hisse.net mobile app
An itibariyle 3.7302
Anlamazlar efendim sonra bir şey deyince vay bunun fişmanca inanışıla ne ilgisi var derler demesine ama ne hikmetse bu tür sömürü düzeninin hep aynı fişmanca inanç sistemini takip eden ülkelerde olmasının sadece tesadüfden ibaret mi olduğunu söylemeye dilleri varmaz.
Uzatmayalım madem tünelin ucundaki ışığı ve gelen treni görüyoruz o halde burgulu darbeli sistem ne dersek diyelim dolarese devam, düşe kalka büyüyecek bu çocuk yeterki akılsızlık edip üç kuruş faize tamah ederek çocuğu din simsarlarına kurban etmeyelim. Crash hızla yaklaşıyorsa kimleri yerle yeksan edecek kimler bundan az hasarla kurtulacak o da kişinin kendi kararına kalıyor, yeterki her işi zamanında yapalım sonradan pişman olmayalım. Aklıma nereden geldi bilmiyorum ama bana söylenen Yunanistanda bankada ne kadar paranız olursa olsun hala hafta 600 euro çekme hakkınız varmış. Neyseki adamların kullandıkları para Euro allah korunsun ya hala Drahmi olsaydı ve Euro yada Dolar tasarruf edenlerin bankalardaki paracıkları ne olurdu insan düşünmeden edemiyor. Ama neyse canım biz taş gibi TL kullanıyoruz bize ne Doların Euronun çıkmasından dimi onu bu paraları kullanan ülkeler düşünsün.