Şişe fk 5 küsür ve gerçek fk..
Kasa para dolu..
Bunda fk hem 7 küsür hem de fk gerçek değil..
Kar kağıt üstünde var..kasa tam takır..
Sonuç: yerli ve milli savunma sanayi yalanlarıyla heba olmuş koca bir 5 yıl.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Printable View
3.7 milyar dolara aselsan hem de 7 f/k.
Bu fiyatlara alınabiliyor olma sebepleri 1.5 yıl sonunda tamamen bitecek.
Aselsan hic bir kagıda benzemez. Radarıma girdi. x5 icin 2 veya 3 yil beklemeye hazırım.
Aselsan ile şişe,yi kıyaslamadım ayrı iş kolları var evet şişe yönetimi daha şeffaf objektif şişeyi kıyas yapacak dünyada dersem doğru olur ikinci bir firma şişe ölçeğinde üretim makina parkı kadro vs vs vs yok biliyorum aselsana gelirsek varlık fonu kapalı bir yönetim etkisizler yüksek maaşlı devlet memurları son söz saray.da yiğit bulutta yönetimde esas yaptıkları en büyük hata Liyakat değil sadakata önem veriyorlar yiğit bulutun ne işi var aselsan yönetiminde mesela norveç varlık fonu 50 milyar usd kar etmiş 2021 de bizim varlık fonu arpalık Aselsan ölçeğinde,de başka firma yok gibi
Çaykur ülkenin güzide şirketlerinden biri idi varlık fonuna geçti gün yüzü görmedi geçen yılki zararı 500 milyon küsur Türk telekomun ilk çeyrek karı %59 gibi öncki çeyreğe göre oldukça zayıf esas faaliyet yok gibi neden bu sayfada yazıyorsun ne alaka diyenlere varlık fonu git gide içi boşaltılıyor hissiyatı veriyor ( not yakında seçimler var seçim harcamaları arpalığına dönmesin)yoksa her birini yeniden kurmaya kalksan özsermayelerinden kat be kat kıymetli şirketler
Aselsan varlık fonunda değil, direkt saraya bağlı, yani siyasete bulaştı.
Yabancıların uzak durması için bu sebep fazlasıyla yeterli. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
thy de varlık fonunda, hisse fiyatı aselsan'dan aşağıda idi. Şuanda aselsan'ı 2 ye katladı. Demek ki bu işin varlık fonuyla bir ilgisi yok.
Aselsan'da ciddi bir sorun var ama sorunun nedeni hakkında tam olarak hiç kimsenin fikri yok.
Yaptırımlar değil çünkü son dönemde Abd tarafından ılımlı haberler gelmesine rağmen hiç tepki vermedi.
Nakit akışı uzun yıllardır var olan bir konu. Bu kadar büyük bir baskıya sebep olamaz diye düşünüyorum çünkü devletten alacaklı er ya da geç tahsilat yapılacak.
Bilançolarda da ciddi bir sorun yok, üstelik eskiden yok denecek kadar az olan ihracat son dönemde istikrarlı bir şekilde artıyor, hatta önümüzdeki yıllarda çok daha önemli rakamlara ulaşması bekleniyor.
Aselsan'ı varlık fonuyla zaten alakası yok.
Eee bir zamanlar Bist'in en değerlisi yatırımcının gözdesi bu şirket şimdi ne oldu da bu hale geldi?
Bizim göremediğimiz sorun ne???SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şu rezilliğe bak......resmen bizimle dalga geçiyorlar