Düşünmüyorum artık ;) KAREL için sayım var mı acaba?
Printable View
Sn . mohikan, sayimlari yapilan sayfalari gezdim. Bir cok hisse icin yanitlarimi aldim. Eskiden Mardin`i takip ederdim. Simdilerdeki mardin sayimini yapabilirmiydiniz? Tesekkürlerimle...
maktk sayımı yapmışmıydı Sn.mohikan ? sayfasını bilen yazabilir mi ? Teşekkürler.
analizler için teşekkürler... ASELSAN için mesela diyelim ki 20 tl ye geldi 1-2 ay içinde. .ve %100 bedelsiz ile 10 tl ye düştü bu durumda düzeltme yapmış sayılır mı sayım nasıl şekillenir bu durumda ?...
2013 te 8 tl lerden 12 tl ye yerleşti sonrasında 15-15 tl ye yerleşti ve 22 tl ye kadar((aralarda düzeltmeler yaptı çıktığı yerlerden 1-3 tl arası düşüşlerle)) çıkıp %100 bedelsiz yaptı ve yeni fiyatı ile 1 yıl bekletip bu sene başı 9,5 tl civarından 18e kadar çıkış yaptı bedelsiz olmasa 36 tl ye denk geliyor... 20 tl den sonra "uzun süre düzeltme" derken 1 yıl düzeltme devam edebilir ve 16 tl civarına çekilirse bu bahsettiğiniz durum olabilir mi?
aselsanın yaptığı anlaşmalar 2025 e kadar dolu dolu milyar tl ler değrinde, ve sürekli yeni anlaşmalar yapmaya devam ediyor, geçen senelere göre durumu daha da iyi gözükmekte..
sayımın bozulma ihtimali varmı yani 20 tl değilde 22 tl ye çıktı veya daha fazlasına .. düzeltmeyi kısa tutup yükselişe devam edebilir mi? ..
Ben istemedim :D :D :D
Sayın üstadlar..
Alark için de çok şey söyleniyor..
Ne olur durumu...
Teşekkürler
sabır...