Nasılsınız?
Printable View
Nasılsınız?
Allaha şükür.. :kalp:
İyi aksamlar..
Sn boymatli merhaba:hi:
Usdjpy grafigine geriye dönük olarak baktım. Çok temiz bir çıkış görünüyor. Düzeltme yapa yapa gitmiş.. Neredeyse tüm fibo düzeltmelerini yapmış. Çok küçük bir ihtimal ( inşallah tabi) 132.62 ye geri gelebilir.. Bu sizi kurtarır mı acaba?
Ben kimseyi etkilemek istemiyorum.. O sebeple sadece kendi pozisyonlarımı paylaşma taraftarıyım..
Şimdi desem ki Usdjpy 150 bekliyorum ben.. Panik olabilir ve yanlış şeyler yapabilirsiniz.. O sebeple beklentimi yazmak istemiyorum.. Üzülürüm..
Bende usdjpy den çok çektim. Ama paritede sıkıntı yoktu tamamen dengesiz abartili pozisyonlarim yüzünden sıkıntı yaşadım.
Sizde dikkat edin lutfen aşırı yuklenmeyin:yes:
İnşallah karla çıkarsınız.. :yes:
Yoğurt mayalayacaktim o sebeple Dow dan erken çıktım.. Ekrana bakamayacagim için.. Tuttu süt taştı.. Gözümden gitti ama aklımdan gitmedi Dow.. Ocagim mahvoldu.. Üstüne birde şimdi temizlik işim çıktı..
Bu arada TV programında bir uzmana sordular. En sağlıksız paket ürünü nedir diye.. Söylediği şey market yoğurdu idi. Kesinlikle yemeyin zehir dedi.. O günden beri yogurdumu kendim mayaliyorum.. Tavsiye ediyorum zor degil.
usdjpy girişim 132.71 . İşşalla söylediğiniz küçük ihtimal gerçekleşir :) , maliyetten kapatmayı düşünüyorum.
Benim sorunum: Her pozisyonu illa kârla kapatmaya çalışmak, kaybetmeyi kabullenemiyorum. Bu da beraberinde SL kaydırma ve stresi getiriyor. Bu sorunu çözdüğüm zaman her şey çok güzel olacak :)