Ben gidip Reyisin bayram ikramiyesi ile aldığım Parliament cigarasını tüttüreyim.
Printable View
Ben gidip Reyisin bayram ikramiyesi ile aldığım Parliament cigarasını tüttüreyim.
Akşama da kiraz ile litreliği açarım, var mı ötesi?
Çay ocağında biri vardı halinden memnun. Amca Danimarka emeklisi vergi kesildikten sonra 2000 EUR ya tekabül eden maaş alıyormuş. Rte benim için iyi ben şikayetçi değilim diyor. Muhtemelen bunun üç beş de ev kirası var. Konya'da yurtdışı emeklisi çok. Hatta İsveç başbakanı Konya'nın ilçesi kulu yu Türkiye'nin en büyük şehri biliyordu bir zamanlar. Başbakan o ilçeyi ziyarete gelmişti. O ilçenin halkının 100 bine yakın vardır İsveçte çalışan.
Yok ,Kastirsef Avhol değil tum mesaisini Avrupakent gymo(Avpgy) icin harciyor.
Mantığı şu 4 milyon ev alıp kiraya vereceğine,
100 bin lot Avpgy al. Temettü ile daha fazla kazanç sağla.( bu yıl 3×0.70 :2.10 Temettü verdi verecek)210 bin tl.
Bende de var ama Turkiye'de Temettü sürekliliği olan şirket !! sorun burada. Bir kaleme bakar kar zarar.
Uzun vadeli koç Grubu, aksa, Yataş, kordsa, çelebi, algyo, ecilac deva ( bunun patronlarının istisnası var sıkıntı tam patron hissesi) birde enerjilere bakarım. Para oldukça alırız. Öncelik kızın okulu onun dersane vs bir halledeyim öyle.
Maaş günü bayrama denk gelen adama masa vermeyen adamlarda zam bekliyoruz. Kara şimşek biraz devam eder baktı olmuyor değişen bir şey yok. Rte ekonomist gömleğini giyer kadroyu değiştirir. Seçimden önce okkalı zam yapar üç ay o parayı alır morcuklar bir beş sene daha ister. O zamana kadar %5 şaibeli seçmen %10 a çıkar belki. 10 milyon göçmen var onları da vatandaş yaparsa morcuklar ölmezse ....... Benim oyum şuan ki gidişata göre CHP ye genel seçimde.