sindo sende hemen kıskanma sende güzel analizler yapıyorsun da....yazarken tam net olsan...noktayı koymadan ortaya karışık oluyor......:bravo:
Printable View
423 ortalama uzunları şimdilik 547 ortalama ile verdim. fırsat kollayacağım, kısa açmıyorum.
ulan endeks 10708 gördü.
demekki o aralığı kırmış...3 tane 5 dakikalık bar kapanışı yapmış...
işine gelseydi ve endeks düşseydi,ARALIĞI KIRMIŞTI ZATEN ALINMAMALIYDI, diyecektin...
O zaman şunu net yazacaksın...BU DESTEĞİN ALTINDA 2 SAAT -2 GÜN kapanırsa...stoplanır vs...
yoksa si..bo..iştir..
Bak bende net...BUrada alırım..ama buranın altında bu kadar kalırsa satarım vs...
12400 den long açarkende KIVIRMADAN-ORTAYA KARIŞIK ATMADAN söyledim..
Boşuna G.Z demiyorum..Bu forumda sadece bu adama diyorum..çünkü adam aklımızla alay ediyor ve bu kadar basit saçmalığa inanacağımızı düşünerek kendi salaklığını ortaya koyuyor.
Dün ısrarla sordum..10730 altında KAÇ VAKİT KALIRSA,dediğin kanal dışına çıkmış oluruz diye..Ama cevap yok..
Boşuna G.Z demiyorum..Bu forumda sadece bu adama diyorum..çünkü adam aklımızla alay ediyor ve bu kadar basit saçmalığa inanacağımızı düşünerek kendi salaklığını ortaya koyuyor.
Dün ısrarla sordum..''10730 altında KAÇ VAKİT KALIRSA,dediğin kanal dışına çıkmış oluruz'' diye..Ama cevap yok..