Bir devir kapandı! ÇBS ile yeni bir devir açıldı…
Raflarda yerimizi alıyoruz. Bekleyin
ANASAYFA HAKKIMIZDA ÜRÜNLER HABERLER İLETİŞİM
Copyright © 2017 ÇBS Satış ve Pazarlama Ltd. bir Onalt Grup İştirakidir.
Printable View
Bir devir kapandı! ÇBS ile yeni bir devir açıldı…
Raflarda yerimizi alıyoruz. Bekleyin
ANASAYFA HAKKIMIZDA ÜRÜNLER HABERLER İLETİŞİM
Copyright © 2017 ÇBS Satış ve Pazarlama Ltd. bir Onalt Grup İştirakidir.
Bunlar bilinen yani daha önce paylaşılmış şeyler.Bize cbs boya veya printas'ın geri döneceğine dair çok güçlü kanıtlar lazım.Daha böyle bir bilgi göremedim.Umarım olur.
Peki sizin belgeleriniz nerde bu zamana kadar ne yaptınız
V3_5580_Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çbs printaşın borsa kotundan çıkarılması nın ve kota dönmemesinin sebebi nedir bu şirketten çok daha kötü durumda
olanlar var demek istemiyorum çünkü bu şirket aslında çok iyi durumda çok şeyler gizleniyor* bağlı ortakları , ortakları ,
iştirakleri ve gayrimenkulleri açıklanmıyor bistin bile hissesi var bu şirketlerde, şirketler üzerinki baskının sebebi nedir.*
Çok değerli olan arsanın satşı* var* . Gebze2. İcra dairesi tarafından 18 temmuzda fakat kimse yönetmeliklere
uymuyor.spk çbsye sor* ben bilmem diyor çbs ile acaba kendilerinin bir irtibatı varmı.Ben ne tefonla nede mesajlarla
bir cevap alamıyorum özde* kanun kapsamında fakat spk daha neden blançonu göndermiyosun bile demedi diyemedi
ortaklık yapısı hakkında mkk.tarafından bir açıklama istenmedi.Hakim ortak kim genel kurul neden yapılmadı*
yapıldıysa neden açıklanmıyor. Hakim ortak konumunda olan devletmi.kim veya kimler bu şirket üzerinde nasıl
hesaplar yapıyor. Borova da aktaşta egs gayrimenkulde çukurova da kepezde santral holdingte rabakta çok oyunlar
döndüğünü gördüm iştiraki olan şirketlere nasıl sermayelerini aktarıpta birleşmeye uygun olmayan devralmalarıda
gördüm. Bu sesizlik hiç hoş değil.kimse çözüm aramıyor sorunları 8 seneden beri ya çözmediniz yada çözmek
istemiyorsunuz.artık birileri birşeyler yapsında diyelimki hak adalet yerini buldu hayırlı çalışmala
V3_5580_Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geri dönmek Türkiye'de üretim ve satış faaliyetine geçerse mümkün olabilir.Sadece satış faaliyeti ile mümkün değil.
Eğer umutlarımız biterse sizin göndereceğiniz belgeler benim için önemli savcıya gitmeden bütün bilgileri toplamalıyım ve sizlerde benim şahidim olacak sınız konu hakkında bana yardımcı olursanız sizin için de iyi olur bütün aklınızda ve olan belgeleri paylaşın lütfen ortak olarak bu işin için allahın izni ile çıkarız
belgeler sende 2 onur2 biz boş öylesine burda duygusal düşünle paylaşan sıradan print aş mağdurları spk bilgileri sende mil bilgileri sende tarihi eser siteden alıntılar sende klasik yönetmelik bilgilerinide biliyorsun rabak aktaş kepez ve sabah raks ile milletini düzdüren spk mkb bist ne ... devletin kurumların bilgisi de var.lakin elindeki bilgilerle üzgünüm fazla ileri gidemezsin son söz patronun patron ne derse o olur kaderimiz onun elinde tabiki bu konuda...bundan sonrası onuru varsa tekrar şirketini borsaya döndürür yoksa o kopyaladığın yalan yanlış site bilgileri ile kovuşturma bile yapamazsın savçı bakmaz anca alacak verecek davası açarsın ondada paramız gider.ben sana duygusal olarak inanmak istiyorum .yaptığın başvurulardan inşallah olumlu bilgi alırsın...
bunların işletip para kazanıp sülalesine bizlerin pay sahibi olduğu hisse ile kanunlu ve kanunsuz ailelerine bakıyorlarsa zehir zıkkım olsun kendi adıma ve kendi adıma tmsfye geçmesi için yapılacak bir yol bulursam yaparım en azından devlet işletir birilerine de satarlar belki pay düşer düşmezse helâli hoş olsun tmsfye