hacimsiz bi halt yapamaz bu kagır bolan paladı sabh 3 5 bin lotla 30 üstü kaldı biraz yeniden duraganlaştı sabır taşımızı çatlattın be hadi çık daha neyi bekliyorsunn a mkk
Printable View
hacimsiz bi halt yapamaz bu kagır bolan paladı sabh 3 5 bin lotla 30 üstü kaldı biraz yeniden duraganlaştı sabır taşımızı çatlattın be hadi çık daha neyi bekliyorsunn a mkk
çok güzel götürüyor daha ne yapsın günlükçüleri yaklaştırmıyor..sabır bu kağıtta önemli
çelebi'yi sattıktan sonra bir miktar THY geçmiştim cuma günü şu an %5 e yakın şans birazda olsa güldü sanırım ilginç olan TAVH ve PEGASUS'ta %4 artıda TURİZM REKORA KOŞUYOR,,çelebi'yi saymıyorum ama diğerleri sert yükselecek bu gün al sat yapılabilir..
önerim sat kurtul ne diyim.....bu kagıdı 2 yıl takib ettiğim kağıt 20 den aldım 11.5 a kadar düştü ...düştükçe aldık sonra 38 lerden boşalttık...şimdide 23 lerden aldım devam ediyorum....orası doğru bazı kağıtlar katladı ama bu hantal zamanla istenilen yere gelecektir....özellkle 9 aylık iyi gelir çünkü pegasusu faktörü ortadan kalkacak gecen hazirandan beri pegasusa hizmet vermiyor....
sayın cefaks rica etsek takas paylaşır mıısn
kap a geçici vergi dairesine sundugu mali tablo diy bi haber düştü ama bilanço yok bakan var mı ?