-
Arkadaşlar zaten 1 haftadır hisse 1,61 TL den 1,37 TL lere kadar geldi. Bence bilancoyu fiyatladi. Zaten düşeceği kadar dusmus hisse dibe yakın seviyelerde. Bilancoyu geride birakip onune bakacaktir. Bir de 24 Nisandan 9 Mayıs'a kadar hisse boşluk bırakarak hızlı bir şekilde düşüş yaşamıştı. İllaki o boşluğu bir gün dolduracaktir. Şirketin değeri ve hisse fiyatı bu seviyeler değil her ne kadar da başındakiler amatörce yonetselerde. Yarın için çok karamsar değilim. Tam tersi de yaşanabilir. Öyle şirketler var ki zarar açıkladığı gün tavan yapıyor. Herşeyin hayırlısı... İyi geceler....
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Kapasite kullanım oranı: %39.9
-
Yarın sabah yorum yapacağım inşallah.
-
Sn.izci merakla yorumunuzu bekliyorum.Hayirli geceler.
-
Şirket şu an 11 milyon dolar değerinden işlem görüyor...
Yıllardır milyonlarca yatırım yap,1000 kişilik istihtam yarat,70 ülkeye ihracat gerçekleştir bir de üzerine devletten 88 milyonluk teşvik al...Vizyonsuzluğun bu kadarına pes MUSTAFA LAÇİN...
-
Geçen yıl beyaz eşya ve mobilyaya gelen teşvikler ciroları patlattı ve silverline dahil sektör iyi karlar yazdı esasında teşvikten sonra ciroyu artırabilmesi fena sayılmaz...her ne kadar ürün fiyat artışı kaynaklı ciro artışı oldada bunu da başarmak zordur çünkü artan ürün fiyatında talep azalır.şirketin ciroyu artırırken kar yazamaması sorunu var...
-
Dolar şu an çok çok yüksek seviyelerde malum hammadde yani saç fiyatları dolar bazlı bu da maliyetleri artıran bir durum..şirket fiyatları tekrar artırmak zorunda kalacak bayilerine...dolarda kalıcı bir gerileme yani normalleşme karlılıkta artışı sağlar...
-
Dolar 6,25 tl. Biri beni cimdiklesin uyandırdım, sanırım rüya görüyorum...
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.