Bugünkü yükseliş fake değilse 20 civarlarında kalıcılık sağlamıştır yarında yükselişin devamı mantıklı olandır izleyelim yarını ytd.
Printable View
Bugünkü yükseliş fake değilse 20 civarlarında kalıcılık sağlamıştır yarında yükselişin devamı mantıklı olandır izleyelim yarını ytd.
Vesbe son çeyrek açıklandıktan sonra F/K 9,48 den 7,02 düştü PD/DD 1,54 düşüş yaşadı.En kötü hisse başı net 1 TL temettü verme ihtimali yüksek bence açıkladığı son çeyrek karıyla pazartesi ve salıda yükselişe devam edeceğini düşünüyorum salı günü borsa yarım gün bayram olduğu için.Borsada da yükseliş devam edecek gözüküyor pazartesi ve salı ytd.
Diğer rakibi Arçelik F/K 14,59 normalde pazartesi ve salı Vesbe de yükselişin devam etmesi gerekir Cuma günü az %3 yükseliş yaşadı İş cepten baktım haftalık,aylık ve 3 aylık takas iyi durumda izleyelim pazartesi ve salı günlerini ayrıca borsanın ralli döneminde son çeyrek açıklanması şans oldu ytd.
Vesbe de düşüş yaşarsak zorlama düşüş olur aynı XU100 de olduğu gibi ytd.
Pazartesi normal olanı seansı tavan kapatmasıdır Vesbe nin en kötü seansı %5 civarı primli seansı kapatması mantıklı olandır ytd.
Bakalım beklentim tutacak mı?
Cuma günü Arçelik gerisinde kalması normal değildi Vesbenin geride kalması kabul edilebilir bir durum değil yurt içi satışlar kuvvetli olduğu sürece sıkıntı olmayacaktır yurt içi satışlar yurt dışı avrupa satışlarını dengeleyecektir elbette bir gün yurt dışında satış rekorları kırılacaktır zamanını bilemem hissede olurum olmam bilmiyorum tahminim 5 yıl sonra hisse fiyatı performansının üst seviyede olacağıdır ana nokta yurt dışı yeni pazarların bulunması borçluluğun sıfıra indirilmesi hatta kasada para birikmesi Vesbe hissesinde hedef olmalıdır gerekirse 2 yıl temettü vermemesi hissenin geleceği için olumlu olacaktır ytd.
Aklıma gelenler bunlar Vestel Beyaz Eşyayla ilgili sonuç olarak beğendiğim hisse.