katılıyorum. putin zeki biri. ABD'yi kızdıracak bi halt etmez. o yüzden ABD çıkarıp masaya vurmadı. putin abd sallamaya başlarsa bir ayda rusyada iktidar değişir :)
Printable View
İlk görüşmede Donbaskın bağımsızlığını kabul et Kieve dokunmayalım der Ruslar..Zelenski kabul etmez..Sonra bir tur daha vuruşma olur..Kiev ve Donbaskı istiyorum sen canlı kalacaksın der..Tamam Donbask sende kalsın,NATO’ya girmiyoruz der..olay biter..Rusya yine kazanmış olur..
Putin kendi ülkesini adam etmiş olabilir..
Ama başkasına saldırınca madara olma işine döner...
Rus ların bşr tek savaş taktiği vardır..
O da içinde insan olan her yeri bombalamak...
Başka türlü başarı elde edemezler...
İşleri güçleri de yalan söylemek üzerinedir...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rus Elitlerinin PUTİN için
Valkyrei Operation düşündükleri yazılıyor...?!
Güzel yorum, bence daha sık yazmalısın.
Trafikte, ya da sokakta tartışmalı durumlarda hep daha eğitimli, yaşam standardı daha yüksek olan geri adım atar, gerilimi düşürmeye çalışır. Neden, çünkü kaybedeceği şey daha fazladır, akıllı hee zaman deliyi idare etmeye çalışır.
Bu durum saldırgan tarafın güçlü, alttan alan tarafın zayıf olduğunu göstermez. Hatta genelde tam tersi geçerlidir.
https://serbestiyet.com/haberler/tur...patiyor-85668/
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rusya-ukrayna dan önce Amerika ve ingiltere nin stratejisini çözmek gerek. Ülkedeki Putin sevdalıları yine yanıldılar.
Arkadaşlar devletler sosyolojiyle yönetilir.
Putin gibi adamlar despot yönetir. Bir ülkeyi sosyoloji olmadan yönetilirse böyle başarısız olur.
Bizdeki de aynı şekilde yönetiyor ülkeyi.
Putin ajan geçmişinden dolayı stratejik, analitik düşünceye sahip sanıyor ama değil. Amerika ve ingiltere despot yönetimlere karşı çok kolay kamuoyu oluşturur, çok kolay işini görür.
Rusya hazır ekonomisini toparlamış, merkez bankasını parayla doldurmuş, ciddi bir ekonomik güc elde etmişken, gitti böyle bir aptalca işe el attı. Diyorum ya bu noktaya sürükleyen önemli etken diktatörlük. Adamlar ambargo koymaya zaten arıyor, sen gelmiş bahane verdin.
Burda herkes Türkiye eksen kaymamalı, batıya, natoya aykırı hareket etmemeli derken bunu kastediyoruz. Rusya dan hiç bir b.k olmaz. Güçlü bir ülkede değil, çünkü stratejik, politik hareket etmiyor.
Şimdi ekonomisi inanılmaz darbe alacak ve bir daha zor toparlar. İşin içinden artık çıkamaz. Geri adım atması da imkansız. Geriye tek gücü kaldı, nükleer güç.
Başka türlü ukrayna yı yenemez şuanda. Nükleer de kullanırsa bütün dünya birlik olup tepeler. O daha kötü Aynı hatayı diktatör yönetim de olan, Azerbaycan da yaptı.
Rusya bize örnek olsun, kötü örnek. Bu şekilde yönetimlerle bir yere varamazsınız.
Abd ve ab ile iş birliği içerisinde olmadığımız sürece bizleri de aynı akıbet bekliyor.
Hepimiz biliyoruz ve kaşıyanıda.
pkk ve kandil süriyedeki pkk nerede kim destekliyor gene batı.Ne yapabildin?
Demokrasi ve Adam %70 den fazla oy almış ne yapacaklarına kendileri karar verir.
ruslara mok yemek düşer.
Kızdırmayıp belarus gibi ikna edeydiler demi ya.