yazıya ekleme yaptım sayfayı yenilerseniz ...
bu arada kor eriyince pok açığa çıkar ... borsada adım attığın yere dikkat edecen. ne kora basıp ayağını yakacan ne de poka basıp kayajan
Printable View
yazıya ekleme yaptım sayfayı yenilerseniz ...
bu arada kor eriyince pok açığa çıkar ... borsada adım attığın yere dikkat edecen. ne kora basıp ayağını yakacan ne de poka basıp kayajan
germiyanı iyi germişler. sanırsam lozanın gizli maddeleri açıklanınca rahatlayacak.
2 saat kaldı germ kardeşim rahat ol. bak sana bile kardeşim dedim. 2023 iyi olacak.
Çok zeki ise bir yolunu bulabilir hayatına takla attirabilir. Olasılık dahilindedir ama şansı bu kadar düşürmek için çabalamak ta ısrar eden siyasiler çok talep görüyor. Buna da yapacak birşey yok. Daha iyi bir sistem yok demokrasi haricinde. "Bizdeki değil tabii ki*
Misal yüzbin kişiye vasat eğitim vereceğine onbin kişiye iyi eğitim vermek bana göre evladir. Mardin liyi Nobel aldırmayın yolu bana göre böyle olur başkasına göre yol başkadır bilemem.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
850 bin görüntülenmiş. Muhtemelen ritm insana uyuyor.
https://youtu.be/8aTG96Bqn0c
Undercarriage view @ 100 km/h (62 mph) with track ****ts sound
Noel in ayın 26 sı olması iyi oldu. Gündüzlerin uzadığını artık tekrar tekrar hesap etmeye gerek kalmadı. Say 365 i bitir işi.