Printable View
https://i.postimg.cc/wvX2sTwn/Ekran-Al-nt-s.png saatlik de son durum
Alıntı: Originally Posted by erman07 2,600 oy tespit etmişler bu oyla istanbulu kazanırsınız at hırsızları Cehape lehine hiç mi oy yokmuş hep agepe oyları mi zayi olmuş.
Alıntı: Originally Posted by guneysu üstünü de sen tamamla artık, koca adamsın. iyilik yap denize at, halik veya malik birisi bilir.. sen zaten maliksin:)
Alıntı: Originally Posted by apocalyptica Cehape lehine hiç mi oy yokmuş hep agepe oyları mi zayi olmuş. var iki tarafada yazıyorlar:)
şöyle 6666 oyla birdaha kaybederlermiş.. ne gülerin. :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by apocalyptica Cehape lehine hiç mi oy yokmuş hep agepe oyları mi zayi olmuş. keserin ortadan yonttugu nerede görülmüş hep bana hep bana
Alıntı: Originally Posted by erman07 keserin ortadan yonttugu nerede görülmüş hep bana hep bana yanlız bu defa keserin sapı ellerinde kaldı sıkıntı burada :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by apocalyptica Cehape lehine hiç mi oy yokmuş hep agepe oyları mi zayi olmuş. Benim bildiğim itirazlar sonucunda İmamoğlu'nun oyları Kadıköy'de 400 küsur, Bağcılar'da 300 küsur artmıştı. Bırakın farkı kapatsınlar 31 ya da 69 fark yeter, ayrıca anlamlı da olur. :)