Viopa mujder ar yapiyorlar...
Dolar cikiyor...
Suan kendimi lunaparktaki kamikazide en ust pozisyonda bas asagi hissediyorum...
Printable View
Viopa mujder ar yapiyorlar...
Dolar cikiyor...
Suan kendimi lunaparktaki kamikazide en ust pozisyonda bas asagi hissediyorum...
bunu canı gönülden diliyorum ama açık olmam gerekirse umutlarım azalmış durumda. sanki daha çok 6'yı özlüyor gibi bir hali var. çünkü herhangibir önlem veya müdahale yok. belki de devlet büyüklerimiz de şöyle 6 civarına yükselsin de bankalardaki döviz hesaplarının bir kısmı bozulsun isteyebilir. ayrıca hafta sonu haluk Canberk'in döviz değerlendirmesini izlediyseniz merkez bankasının dövizdeki short pozisyonlarını hafiften azaltmaya başladığını duymuşsunuzdur. önemli olan, bu durum borsanın fiyakasını bozar mı bozmaz mı? ona bakmak lazım
110bini kırarsa topuklayalim derim ne dersiniz, hisse yoğun ailesi
vermemeleri de gerekir zaten. çünkü yavaş yavaş sakinleşen ortam, yeniden bozulacak olursa döviz artışı da bahane edilerek yapılacak yüksek zamlar ve buna da bağlı tekrardan kafasını kaldıracak enflasyonun tetikleyeceği faiz artışı sarmalına gireriz. böyle olacak olursa da temmuzdan beri yaptığımız faiz düşüşü operasyonu elimizde patlar. bu dalgalanmanın artık:
dalgalandım da duruldum,
koştum ardından yoruldum
aşamasına geçmesi gerekiyor artık.
Hisse fonlar hepsi kırmızı 0 3 ile 0.8 arası kayıp var
Bugün Acc'nin +1.5 yapacagi gün olabilir mi?🤣