Destek paketi kaçta açıklanacak
Printable View
Destek paketi kaçta açıklanacak
Dax ve dowda saatlik tobo var muhtemel bir tepki başlayacak devamında aşı falan haberi gelirse taçlanır.bu sebeple bizimkiler 2 gündür alıyor zira sığ piyasayız dow yukarı gitmeden biz almalıyı z yoksa dow giderken kimden mal alacaz.
bencede vaka sayısına ölü sayısına değil ticaretin devamlılığına odaklanır piyasalar...yoksa 20-30-40-80-90 yaşında insanlar ölmüş falan paranın dini imanı yoktur umrunda bile olmaz...
ticaret tarafında sıkıntı olmayacağını görürse alır...sıkıntı olacağını işin büyüyeceğini düşünürse fiyata bakmadan satar...
büyük paranın ne düşündüğü önemli olan...
Aksama dogru paketin aciklanmasiyla beraber yukari yapip mal kitleyecekler gibime geliyor.
gösterge kağıt işç . onun üzerinden dün izah etmiştim. dün en düşük 4.60 gördü. kapanış 5.19 oldu. 2 gün önceki en düşük 4.96 altında 2 saat kalmadığı sürece yön yukarı. 5.25 üstünde yeni ralli gelir. şu an 5.12.
sadece işc ye bakın yeter. dün 4.60 lardan aç köpek gibi alan adam bırakır mı. zor.
Açklama 17 drymiş yukarda yazılmış
O saatte kadar yataty götüm hötüm yukarı bekliyorum
Eminde değilşm
17:00 de görüşürüz
ı.k palası
eksi makas götürüyor
bu iş petrol toparlanmadan zor 120,000 lerde petrol güçsüz petrol bist grafiği üstüste koyup atmıştım...
birde 11 şubatta tam 121,000 arkadaşlar endeks rallide ama bu iki grafik pis sinyaller veriyor durum karışık demiştim...
https://i.hizliresim.com/1d9bL6.jpg