Printable View
Alıntı: Originally Posted by Dolares Sizin JPMorganınız varsa bizim damadımız var. Konuş damat konuş... :kahkah: :kahkah kahhh:.
Alıntı: Originally Posted by şahit 10 gram lot vardı aldıktan bikaç saat sona sattım. 4.5 lira vergimi de ödedim. asdas. :he: Akşam seansı acık bıraktım, dün siz cok eğlendiniz biz izledik, asdas :he:
Alıntı: Originally Posted by ariston TUPRS 83,80 oldu, 82,75 den alıp karanlık odada vermek lazımmış. Ben karanliktan korkarim 83.150 ne var ne yok bosalttim. Hani dizde al omuzda sat hesabi.
Alıntı: Originally Posted by thebigshort Alttan kapandığım. Short jetonunun 1 partisini yukarıdan tekrar açtım hayırlı olsun https://i.hizliresim.com/zCP3ak.jpg Nereden vurduysak çok şükür hayır etmedi kar ettik
Alıntı: Originally Posted by thebigshort Ütülemelere doyamadı 😊 Ben böle enayi görmedim arkadeş 😎 Ben böle enayi görmedim arkadeş
Alıntı: Originally Posted by ALPER Bi 90 bine helsin hep beraber alalım. Sonra ver elini 250 bin. Katılıyorum..[emoji106]
Alıntı: Originally Posted by thebigshort Ben böle enayi görmedim arkadeş Hemde ne enayi. Adam para dağıtmak istedi bugün. Eyyy pala dedim korktu. Gün ici 3 kez tokatladım dingili :)
Alıntı: Originally Posted by thebigshort Ben böle enayi görmedim arkadeş Abi o enayi olmazsa sen nasıl para kazanacaksın, Allah daha cok enayi versin :kahkah: