Printable View
Alıntı: Originally Posted by secbul Dolar 2 veya 2" veya 2" bitti dyenler el kaldırsın.. :oleyo: yeni bir dolarşzasyon dönemi başlıyor 1-2 seneye
garan thy ve pgsus bosalınca fısı ceker
Alıntı: Originally Posted by asgaridr matrikste fiyat hatalı mı vadelide Ben de bir hata mı var? şu an 105600 bir yer matriks 105900 Gedik trader 105625
Alıntı: Originally Posted by alenichev adamlar hazir millet virus ile asina iken su seyleri aradan cikarayim diye dusunuyor herhalde ıhale video konferansi ile mi yapilacak acep itibar verilmiştir teşekkür
hala flatim ilginç bir direnme söz konusu. fdow dünden 1.500 puan düştü(vob) biz de 1.500 puan düştük. izleyelim bakalım.
Alıntı: Originally Posted by asgaridr matrikste fiyat hatalı mı vadelide Ben de bir hata mı var? şu an 105600 bir yer matriks 105900 Düzeltiler... Çok ilginç. Alıntı: Originally Posted by ALPER Gedik trader 105625 teşekkürler
Alıntı: Originally Posted by Lambent normalde ogleden sonra satıs olmalı bızzımkı malda kaldı.....malı vermeye ugrassıooo ama yabancı gelecektır...106 500den Çok yanlış tespit. Mal bekliyo
Alıntı: Originally Posted by secbul Aynen orası çok iyidir. Forumdan da sipariş al bence (İMZA dan gibi)..Boşa 3 katı veriyorlar büyükşehirdekiler. (Minik 3 5 kg fileler çok iyi olur) Karaköy deki Güllüoğlun da tatlılarımızda Şebinkarahisar cevizi kullanılmaktadır diye de yazar