Peki soru su. Yakin vade otomatige nasil baglanilabilir 1 senelik dusunuluyorsa mesela? Araci kuruma boyle bir talimat verilebilir mi?
Printable View
Peki soru su. Yakin vade otomatige nasil baglanilabilir 1 senelik dusunuluyorsa mesela? Araci kuruma boyle bir talimat verilebilir mi?
Endeksin günlük hacmi 42 milyar TL . Bunun 11.5 milyar TL si Kardemir ve Ereğli.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vade farkını ödediğiniz sürece uzatırsınız.
Vade farkının maliyetini güncel faizler gibi hesaplamak lazım.
Öreneğin:araba aldınız peşin para 100 bin tl,1 yıl vadeli aldınız aylık ortalama %2 birleşik faiz farkı ödeyeceksiniz.
Aracı kurum her vade uzlaşmada pozisyonu aç kapa yaparak ayrıca komisyon alır.
Benim için cazip değil.
ytd
Cok tesekkurler, puan veremiyorum cok kisi yardimci oldu bugun. Bu likidite sorununa cozum olabilir. Komisyon o kadar onemli degil uzun vadeli dusunuyorsak, ama demek istedigini anliyorum. Ben hissede onbinde bir veriyorum. VIOP'ta da o kadardir herhalde.
Burda onemli olan otomatige baglamak. Yani benim hicbir islemim olmadan kendiliginden devam etmesi. Bunun yapildigini biliyor musunuz sahsen?
Peki kapa-ac'tan kayip olusabilir mi?
Bu ve benzeri açıklamaları yapan dostlara teşekkür ederiz
az bilinir çok bilinir sorun değil
açıklamalar insanların dili döndüğünce diğerlerine yardım ederken bilinmeyen noktaları'da genel açıklamayla öğrenilmiş olur bu ve benzeri durumlar için insanlar birbirine yardım etmesi için forumlar vardır bizlerde faydalanalım inşaallah .
Tammam sagolasin 2022. Ekstra yuk getireceksek ugrasmak istemem. Yine de araci kuruma soracagim.
Bugun guzel seyler ogrendik Kumarhane Istanbul'un bu masasi hakkinda.