Putin zalim falan ama batı da abd de çok masum değil,
kendileri her haltı yiyor işlerine geldiği gibi
bize de yapmıyorlar mı,en basiti PKK örneği..
Printable View
Bush döneminde Rusya, Gürcistan'ı işgal etti.
Obama döneminde Rusya, Kırım'a girdi.
Biden yönetiminde Rusya, Ukrayna'yı işgal etti.
Rusya'nın başka bir ülkeyi işgal edemediği 21. yüzyılın tek ABD başkanı olarak karşısınızda duruyorum.
"ABD" nin 45. Başkanı Donald Trump
Fatih TONGUÇ (Pride Veteran)
@prideveteran1
·
3s
Rusya'daki döviz bürolarında 1 Dolar şu an 110 Ruble den satılıyor.
Alış-Satış: 86-110.
Bahçıvan Makası..:)
Cuma günü Interbank kapanışı 83.55 idi.
Rus ekonomisini çok zor günler bekliyor..
Arkadaşlar KAYNAK ile birlikte ,yorum yapmadan paylaşım yapıyorum.YTD
Avrupa Ekonomik Topluluğu'nun (AET) 1958 yılında kurulmasından kısa bir süre sonra Türkiye, 31 Temmuz 1959'da Topluluğa ortaklık başvurusunda bulunmuştur.
1 Mayıs 2004 tarihinde 10 yeni üye ülkenin (Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Polonya, Slovakya, Slovenya, Litvanya, Letonya, Estonya, Malta ve GKRY) AB'ye resmen katılması ile AB tarihinin en kapsamlı genişlemesi tamamlamıştır. Bulgaristan ve Romanya'nın üyeliği ise 1 Ocak 2007 tarihinde gerçekleşmiştir.
TEşekkürler Hocam bunu sizden duymak ayrıca mutlu etti beni. sizi hem burada hem tweetter da ilgiyle takip ediyorum.
Rusya olsa olsa balta girmemiş ormanın en yırtıcı güçlü ayısı olur. Ormanından çıkıp insanların tarlalarına kümeslerine talana giriştiğinde çitle çevirirler, o ayı çitlerin gerisinde böğürüyor, çitleri aşıp bir insan öldürürse o ayıyı yaşatmazlar.
21. Y.Y. nükleer söylemler tüm insanlık için korkunç. Bu deli hiçbir şeyi önemsemiyorsa bu çılgınlığı yapar mı yapar. Bu hamleyi yaparsa tamamen yalnız kalır. Ne Çin ne de güdümündeki ülkeler yanında yer almaktan çekinir. Eğer bu olaylar soğumazsa, Rusyanın blöfüne dünya resti çeker. Blöf değilse dahi dünya o masayı yıkar... Rus halkıyla çok bilgim yok çevremde 3 5 insan var sadece. Hepsi Putinin hamlelerini saçma olduğunu düşünmekte. Bu nükleer tehditlerden sonra Bakarsınız bir Rus kahraman çıkar, putinin kafasına sıkar. Belki de nükleer faaliyetleri tamamen rafa kaldıracak büyük bir savaş kapıdadır. Zaman her şeyi gösterecek.