Sayın Sindoma;
Siz hiç para kaybetmediniz sanırım.Viop yapmıyorum demiştiniz.Burda yazdıklarınıza bakılırsa hiç zarar ettiğinizi duymadım.Hep masadan doğru zamanda kalkıyorsunuz.O halde neden uzun zamandır %60 altında bekliyorsunuz.
Printable View
Ortalamalar ayarlanmışa benziyor
Kaldıgımız yerden devam diyelim artık
280 hele bi düşsün asıl şenlik o zaman başlayacak benim pencerede…
Ben en fazla kardan zarar ederim ogun aç gözlüysem , kaybetme zamanlarımı geçeli çok oldu yaşanmışlıklar insana güç kazandırır sizin yapacağınız donanım ve oyunu okuma becerinizi bu zaman içinde geliştirmek bende bunu yapalıda çok oldu.Gelelim %60 olayına %40 gramdayım onu söylüyorsunuz herhalde %60 nın %25 fon burada tuttuğum para beni zarar ettirecek meblağ değil diğer enstrümanlar yüklü yani burada önemli olan %60 değil ana paranın sepette dağılımı .
Ben sistem tahtalarında oynarım dealer 35 burad yazıyorum çiziyorum bir tane apuk sapuk kısa yoldan zengin olmalı komisyonlu ouncuların olduğu tahta yorumlamamışımdır , kulağımda delikdir ama ağlayanın malına oyun kurmam bak onuda bana eski yaşanmışlıklarım öğretmiştir.Sistemin olduğu tahtalarda dip tepe yakalyıp dönüşlerde alçalan tepelerde likilite olan tahtalarda trade etmek oyunum aslında basit burada ana kural maliyet .Herkesin yoğurt yiyişinede saygımız var
kolay gelsin.
2700 küsür elektrik faturası geldi biraz önce.
https://www.youtube.com/watch?v=9a_yAwGaw38