Şu dersinizli sorulari hic sevmiyorum
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Ticaretden kazanç sağlayan kesime karşı niye alerjin var? Genelleme yapıyorsun farkındamısın ..Kendi ufak çevrendeki olan biteni tüm dünyaya mal ediyorsun .
İphone maliyeti 3 birim ama adam satıyor 15 birime .Mahalledeki konfeksiyoncuya,pideciye eczacıya laf çakıyorsun ama iphone satınca oluyor değilmi ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iphone kullanmadım..(alanları da eleştirdik...bu yüzden çok kadınla papaz olmuşumdur)
hala 2010 model nokia aptal telefon sahibiyim..
sosyal medyam yok..asla olmadı..
allerjim var çünkü onların ödemedikleri vergiler bana biniyo
allerjim var çünkü onların buhar ettikleri kredileri devlet bana yıkıyor
allerjim var çünkü onlar DAHAFAZLA!! kazansın diye faizi düşük tutup doları patlatıp bana yıkıyorlar maliyeti
allerjim var çünkü asla ama asla burunlarından kıl aldırmıyorlar..
allerjim var çünkü kendileri büyük iş adamı , erbabı TRUMP sıradan vatandaşı keriz böcek yerine koyuyorlar.
allerjim var çünkü sosyal bozulmanın , dejenerasyonun hadsizliğin , eşitsizliğin yozlaşmanın1 numaralı aktörleri ler.(uzun hikaye nasıl deme)
daha sayim mi..
benim çevremin boyutu hakkında bilgi sahibi olmadan da konuşma..
çok gördük WALLAAA İŞLER GEÇEN SENEDEN KÖTÜÜ diyip de hem karısının hem kendinin ciplerini değiştirivereni..
kredi ile wallllaaaa..
bugün içinde bulunduğumuz durum tamamen özel sektör ve onu sorgusuz sualsiz destekleyen hükümetin verdiği avansların çektiği kıyakların bir sonucu..
hala neden allerjin var diyor..
helal olsun..
mahelle pidesinin bakış açısı ile koç un sabancının şahenk in ülkerin bakış açıları farklı mı sanıyorsun..
para insanların yüzde 90 ı üzerinde aynı etkiyi oluşturur merak etme.
sevmiyorsanız okuyup geçersiniz. çok basit.
mesela ben de konu başlığı faiz oranlarının olduğu bir forumda; tatil planlarının, arabanın ne kadar yaktığının, ne kadar mtv ödendiğinin vb kişilerin özel hayatına ilişkin yapılan muhabbetleri sevmiyorum. ama napıyorum? serzenişte bulunacağıma okumadan geçmeyi biliyorum.
Şu Bloomberg e o kadar gıcık kapıyorum ki:Çoğu zaman iktidarın politikalarını allayıp pulluyacak adamları bulup çıkarıyorlar ekrana
Kredi kartı borçlarını Ziraat Bankasının üstlenmesi "SOSYAL ADALETİ" sağlıyormuş...
Kerameti kendinen menkul, at hırsızı kılıklı bir konuk öyle diyor
Ben size boşuna demiyorum bu ülkenin cahil sorunundan daha çok AYDIN SORUNU vardır...diye...
saygılar/başarılar