İnvestinge bu hisseleri portfoyune ekle takip et dun yayinlandi zaten suan hisseleri kizardi eksi yazabilir
Printable View
İnvestinge bu hisseleri portfoyune ekle takip et dun yayinlandi zaten suan hisseleri kizardi eksi yazabilir
fonda olamayacağı bu gün net şekilde tescillendi üstadım. dün benim elim de çok gitti de Allah'tan nefsim değil, Aklım galip geldi. bir de hep diyorum ya bu işlerden çok ama çok bıkkınlık geldi üstadım. aklı selim düşünürsek bu günler de gelir geçer, muhtemeldir ki yaza doğru, belki de çok daha kısa sürede ortalık durulur, yaşadıklarımızdan edindiğimiz tecrübe ve aldıklarımız derslerle daha iyi şekilde yolumuza devam ederiz.
bundan sonraki işlemlerimde dün bahsettiğim turkishbulls sitesi sinyallerini tek başına olmasa da önemli bir referans olarak kullanacağım. 15 gün önce 114,500'lerden sat sinyali vermiş ve halen nakitte kal diyor. burayı referans alsaydım az da olsa geçen günkü alımı yapmazdım. bence bu siteyi yabana atmamak lazım. kötü düşüşlere yakalanmamıza dahi faydası olsa yeterli olur.