Bakalım global borsalar düşerken de ralli olacakmı
Mesela yarın
Printable View
Bakalım global borsalar düşerken de ralli olacakmı
Mesela yarın
SPK uyuyor. Marjları %20 yapması lazım acilen, düşerken öyle düştük, çıkarken 10 10, Allah sizi bildiği gibi yapsın resmen mal bulamayacak insanlar mal yok mal dayu tavan açıyor akşama kadar işlem yok, borsanın belki yarısı öyle olacak gün gelecek.
%10 ne dayu, bilmeyen oynamasın, çek 50 ye alem marj görsün. Bu ne yahu
Doğru süüülüyon nosfecagri abi, tavan taban uygulaması hepten kalksın bencede
Sınırsız olsun
https://i.hizliresim.com/rakcbfo.jpg
Kırmızı ile işaretlediğim yükselişte borsada ilk batağımı vermiştim. Biraz daha debelenip 550 civarında sanırım havlu atmıştım. O zaman da kriz vardı.
Aynısı olacak diye bir iddiam yok ama soluksuz yükselişin bittiği ve ufak bir düzeltme gördüğü 482 seviyesinin altına yıllar sonra bile gelinmemiş. Bu soluksuz yükseliş nerede biter bilmiyorum ama bittiği yerin altına gelmeme ihtimali olduğunu özellikle borsaya yeni başlayanların bilmesinde fayda var.
Dunya tarihine 2008 Morkıç krizi olarak gecmis olayin ardindan , belli basli MB lerin piyasayi paraya bogmasi ile, baslayan kuresel 2009-2011 rallisinde batmissin hocam sen. 2011 yazinda ABD notunun dusurulmesine kadar soluksuz gittik.
Bahsettiginiz yer kriz sonrasi.
Henüz kesinlik yok, memedabi mi değil mi emin olamadık
Yarın son kuruşunu atıcakmış makinaya belki tavan olur belkide yüzde 3 de kalır bilemem son kuruşu ne kadar basganım
ama tavana kitleyebilirmi orası biraz zor
Benim makina güncellemedi yarınki tavan ve taban gözükmüy
Bugün künü versem olur mu
Tavan 2670.50
Taban 2515.00
Yarını sen hesaplarsın artık