Arsa satılınca ali nin g..t.. tutuştu.
Printable View
Arsa satılınca ali nin g..t.. tutuştu.
bir sonbahar daha bitiyor .hayaller ve gerçekler.
Ha ekim ha kasım yada aralık fark etmez ben ne patronlar gördüm çoğu tarih oldu ne patronlar gördüm tarihi eser efsane oldu patronların patronunu gördüm destan oldu 2 bin yıl ayakta durdu biz hayattayız ayakta duranlar sayesinde bir gün güneş bizim için doğacak ayakta duranlar hayatta olsunlar diye.
Çbs için battı diyenler basında çıkan iflas etti haberleri bu kadar karanlığa karşı battığı gibi doğacaktır dedi kodu ile bizi kandıra bilirler devlet kurumlarını kandıra bilirler mi tescil ettikleri bir şey varmı suna arsa sattı oto boyaya arsa sattı dünya varlığa arsa sattı hani nerde satış tescil edildimi suna arsa satıldımı akant senin düşünceni merak ediyorum nipponla olan anlaşmanın devam ettiği basında çıkan haberlerin asılsız olduğunu şirket kap ta açıkladı doğmayacağına nasıl inanalım takkeydi külahtı şimdi kep olmuş fark etmez çbs onalt olmazsa çbs nippon olur önemli olan içindeki zihniyet mantığın kabul etmediği söylentiye ne diyebiliriz
Napolyon bile tanrı (Allah ) ile tanıştı. Darısı diğer uyanık geçinenlerin başına. Allah kimseyi öbür tarafa borçlu göndermesin. Su akar yolunu bulur derler ya kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Helal etmedikçe. Ama ödeyebilecek durumda iken ödenmeyen hakların gecikme faizi veya gecikme bedeli diyelim en yüksekten hesaplanacak. Herşeyin en doğrusunu Allah bilir. Bazı şeyleri gözümüz ile de görsek, kulağımız ile de duysak yine de anlamadığımız veya bilmediğimiz bir şeyler çıkabilir.