Selamlar,
Eviniz hayırlısı ile satıldığında, burada paylaşır mısınız?
Emlak işi ile ilgilenenler olarak İstanbul daki bir örneğin sürecini takip etmiş oluruz.
Şimdiden hayırlısı olsun...
Printable View
Elbette bence de istanbulda bir ev kaç ayda ne kadar iskontoyla satılıyor izleyebilmek için bence de uygun bir örnek.Her ne kadar o örneğin benim başımda olması kendi adıma talihsizlik olsa da :)))))))))))benim açımdan hiç bir sakıncası yok sattığım gün paylaşırım sizlerle sayın tetra .Saygılar
Şikayetvar sitesine girin arama motoruna nef inşaat diye yazın.Yazılan şikayetleri okuyun sonra nef inşaat hakkında isterseniz gene konuşuruz.Rahat huzurlu ortam nefde varmıymış ev alanlar size kendileri anlatsın .Şikayet siteleri bundan var.Bu arada sitenin reklamını da yapmış oldum uygun oldu mu bilmiyorum.Ama bilgilenme açısından mükemmel bence.
Nef ile ilgili birşey yazmadım.Genel benim yazdığım.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizin ev bence ucuz..495 yazan da var içi yapılı eve..Fiyatı artırın ciddi biri cıkarsa düşersiniz.Satılmayan eve zam yapmak gelenektendir.[emoji1]
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben mesela 55 daha koydum üstüne bugün.
Okudum.Projeden ev alınmaz.Müteahhitin söylediğine inanılmaz.Özellikle ev m2 sinin nasıl hesaplandığını bilmeyen insanlar iki maket görüp 3 de süslü söz duydumuydu hemen aldanıyorlar parayı bayılıyorlar ve başlıyorlar pembe hayaller kurmaya..Sonrası hayal kırıklığı ama asıl sorumlu bunları yeterince denetlemeyen gerekli tedbirleri almayan devlet..