Printable View
Alıntı: Originally Posted by aydinc Heee anlarım kardeş Dostum aslansın sevdim seni.
Alıntı: Originally Posted by Tunç21 Selamlar ve saygılar ekrem abi aracılığı ile geldim ooo cıstak cıstak, sizde hoş geldiniz.
Alıntı: Originally Posted by Market Soul Selam, Ekrem kim dostum? web üstad bi hasan oluyo bi ekrem da bi kaç dene daha varda aklımda kalmıyo. unutacak kadar çok
Alıntı: Originally Posted by regal1 web üstad bi hasan oluyo bi ekrem da bi kaç dene daha varda aklımda kalmıyo. unutacak kadar çok Biz Hasan abi diyelim. Aslanım Aydın öyle diyor.
Alıntı: Originally Posted by Webster Tasina Tavan yapamadi tabanda curusun yazalim ustadim üstadım, gömerken başındamıydınız. defin ruhsatı yok. nere gömüldüğününe bilemediler. iş çıkarmasın. demedi demeyin ibrahime. o dedi bunu.
Hasan abimizin dişi ağirmasi durumunda kliniği ona özel kapatabilirim :kmk:
Alıntı: Originally Posted by aydinc Hasan abimizin dişi ağirmasi durumunda kliniği ona özel kapatabilirim :kmk: Diş işinden anlamam 31 mi 32 mi diş var bilmem bile. Yalnız röntgen mi ultrason mu çekiyorlardı. Ne röntgeniydi bilemedim gitti.
Webster ekrem abi diye biliyorum