ben sunu anlamiyorum
Krediyi geri cagirdi, ee bende para yok mala makineye parayi baglamisim. Oyle sacma sey mi olur? O zaman elimdeki butun mallara hacizmi koyacak?
Printable View
$50 m. alt limit olmak üzere finansman & refinansman kredilerinizde , yanınızdaki dost ; sütbıyık & sütbıyık finansal hizmetler established 1793 .
Günaydın arkadaşlar herkese iyi bayramlar diliyorum öncelikle. Şunu belirtmek istiyorum bende bankaya gitmeden kredi çektim hisse senedi ve dolar aldım vakıfbanktan hiç aramadılar ama miktar çok azdı. Şayet şimdi arıyorlarsa fiziki parayı misal kamu bankasından çektim gider döviz bürosundan dolar alır onu tekrar istediğim bankaya yatırım böyle de olabilir.
Ayrıca bankadan kredi düzenli ödedikten sonra çekilen kredi üzerindeki tasarruf hakkı kişiye ait değil mi ne gibi bir cezai müeyyidesi olabilir kredi geri istedi bende vermiyorum deme hakkımız yok mu?
Şerro : 14,9031 düzeyinde.
Başlıkla alakası olmasa da paylaşayım dedim.
Herkese sağlıklı huzurlu bayramlar dilerim.
Bir yıl kadar büyük bankalardan birine ait bir fabrikada çalışmıştım, adam bankadan aldığı krediyi ödeyemeyince fabrikaya el koymuştu banka, kapatmamiş da, işletiyordu. Kısacası ne makinesi azizim komple fabrikayı alıyorlar.
Kredi çekerken imzaladığıniz sözleşmeleri bir okuyun isterseniz.