Originally Posted by
ric
Ben bu şirkete 2012 den bu güne 11 yılımı verdim, bu uzunca zaman zarfının sonuncusu 3 olmak üzere toplam 5 yılı yatırımcısı olarak geçti. Bu gerçekleri oldukça değerli zaman ve para kaybederek 2022 de idrak etmeye başladım, bende sizin gibi çeşitli bahanelerle karşı tezler üretiyor bunlara kendimi inandırıyordum. Şirketin boğazına kadar siyasi yörüngeye girmesi zaten oldukça ümit kırıcı idi, Uzun yıllar teknolojiye yatırım yapılmaması ve oldukça geri kalınması ve 5G teknolojisini ıskalanması bende gerekli dersleri çıkartma vesilesi oldu. Mevcut siyasi kadrolarla böylesine teknoloji ile iç içe olan bir sektörde siyasetin getirdiği hantallıkla devlet dairesi gibi yönetilmek zaten başlı başına bu şirketin şu an içten içe erimesine sebep oluyor. Birde milyarlarca tl bağışları sanki babalarının parasıymış gibi bol keseden dağıtmaları bende bardağı taşıran son damla oldu. Fizik dersini yok olup giden Kodak, Agfa, Polaroid, Nokıa yatırımcılarına verin siz sn Mıamı.
Uydu ile internet ve haberleşme teknolojisine Türkiye de mevcut alt yapısı ile adapte olmaya en yakın şirket Türksat. O da Varlık Fonu şirketi ve halka açık değil. Turkcell ve Ttkom bu teknolojilerde treni kaçırdığı ve yakalamaya kalksa 10 larca milyar dolar yatırım yapmaları gerektiği için doğal küçülme sarmalına çoktan girdiler. Yıldan yıla erimeye başlamalarının sebebi budur. Siz kabul edin ya da etmeyin gerçekler ortada.