-
Hsk: Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1.Bölge Müdürlüğünden alınan verilere göre 10 Mart 2022 Perşembe günü İstanbul için “turuncu” alarm verilmiş olup soğuk hava, yoğun kar yağışı ve kuvvetli rüzgâr şeklinde beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle; İstanbul’da görev yapmakta olan hâkim ve Cumhuriyet savcılarının 10 Mart 2022 tarihinde (Perşembe günü) idari izinli sayılmaları ile yargısal iş ve işlemlerin “Hâkim ve Cumhuriyet savcılarının nöbet hizmetlerinin yerine getirilmesine ilişkin usul ve esaslar” konulu (3) sıra sayılı Yönergemiz kapsamında yürütülmesine karar verilmiştir. Saygıyla duyurulur.
-
ALMANYA DIŞİŞLERİ SÖZCÜSÜ: (UKRAYNA'YA MIG-29 TESLİMATI) TÜM KARARLAR SAVAŞIN NATO'YA SIÇRAMAMASI GEREKTİĞİ GÖRÜŞÜNDEN HAREKETLE TARTIŞILIYOR
MATRİKS HABERİ..
kafayımı yedi bunlar
-
AB YETKİLİSİ: UKRAYNA, GÜRCİSTAN VE MOLDOVA ÜYELİK BAŞVURULARI TEK TEK ALINACAK
resmen kaşıyor bu muştlarda...lanet olası alçaklar..
-
GÜNDEM DOKTORLAR ))
Doktor maaşları az, avrupada garson kadar kazanmıyorlar, o kadar eğitime dirsek çürütmeye az
Ancak
Ona verince elbette onun kadar haketmediği düşünülse de kıyaslama yapılınca o kadar az almaması gereken hemşiresinden, idari işlerine, hastabakıcısından, güvenlikçisine kadar çok insanı da ezim ezim eziyorsun
Hadi hemşireyi hastabakıcıyı da mutlu edeyim desen, arkalarından öğretmeninden polisine meslek gurupları sıraya diziliyor maaşımız hemşire kadar hastabakıcı kadar olmasın mı !!!
Hakimi, savcısı,emniyet amiri derki ben doktordan çok çalışıyorum ben ne olacağım !!!
Konunun Özü ; Avrupa da Amerika da kimse beraber çalıştığı arkadaşının 5 katı 10 katı maaş almıyor
Avrupa da Aynı ortamda (özel sektör dahil) çalışan inşalar arasında 3 kat 5 kat fark yok
Avrupa da Statünün üstündeki kişiler zamları yıllar boyu kendine yontmamış, hep bana dememiş
Hastanelerin döner sermayesini inceleyin odasında oturan, hastaneye arada bir uğrayan kişiler en fazla payı alırken, hastanın altını temizleyip bütün pisliği ile uğraşan tek kuruş alamaz
Önce Kamuda Sonra Özel sektörde maaş adaletsizliğinin düzeltilmesi lazım
-
Epgis : Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı
10/03/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 0,79
Motorinde 2,25 TL/LT
Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
-
10 Mart tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; benzinde 0,79 motorinde 2,25 TL/LT pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış oldu - EPGİS
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) twitter sayfasından şu açıklama yapıldı:
10/03/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 0,79 Motorinde 2,25 TL/LT
Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
-
Ukrayna genelkurmay başkan yardımcısı: Tarafsızlığı görüşebiliriz, güvenlik garantisine ihtiyacımız var- btv
-