Anayasa mahkemesi kararı bozarsa peşinden gereğini yapıp geçiyorlar ne anlıyoruz biz bu işten ...
Sürekli Yaz Saati Uygulaması Torba Yasa'ya eklendi- NTV
Printable View
Anayasa mahkemesi kararı bozarsa peşinden gereğini yapıp geçiyorlar ne anlıyoruz biz bu işten ...
Sürekli Yaz Saati Uygulaması Torba Yasa'ya eklendi- NTV
Bu Işık Ökte paralı traderları kızdırdı. Küçük yatırımcı THYAO da kademe kaldırıyor gülüyorum diyordu.
Ona ithafen söylüyorum.
TAVHL de mesela ortaklar sattı çıktı gelen para ile alıyorlardır belki bilmiyoruz.
DOCO ile 3.Havalimanında çalışmayacaklarmış daha karlı bir ortak bulmuşlar.
ABD nin demirbaşı olan telefon iade edildi mi acaba adamlar ona kafayı takmıştı.
ARCLK kıvama geliyor tepki için.
Açığa satan satmıştır artık, alan da pişman oldu gibi.
Akşama kadar takip edeceğim bir sonraki düşüş son düşüş olabilir.
-%6,59 oldu.
Toplu konut projelerinde Arçelik ankestre lafına çok rastlıyorum.
Normalde 13.30'a kadar teklifler veriliyor ve teklif tutarının %1'i kadar teminat yatırılıyor 1 saat civarında 14.30 gibi de sonuçları açıklanıyordu,yaklaşık 1 saat gecikti.İşsizlik fonu ,BES ve Kamu bankaları tarafından düzenli alınan bir tutar var,önemli olan diğerlerinden özellikle yabancılardan ne teklif gelmiş.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin bugün istifa edeceği öne sürüldü.
AK Parti’de istifası istenen belediye başkanları ile ilgili her dakika yeni gelişmeler yaşanıyor.
Son olarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı.
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi’ye konuşan AK Partili önemli bir kaynak Recep Altepe’nin bugün saat 16:00’da istifa edeceğini bildirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in bugün Beştepe'de bir araya geleceği öğrenildi
Ekim ayı başından beri istifa edeceği konuşulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifa tarihi belirsizliğini koruyor. Melih Gökçek'in istifa etmeden önce son bir kez daha Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek istediği iddia ediliyordu. Bu son görüşmenin bugün olması bekleniyordu.
Ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gökçek'e randevu verdi. Erdoğan, bugün Beştepe'de Gökçek'i kabul edecek. Görüşmenin saatinin 16:00 - 16:30 arası olduğu belirtiliyor.