Anlayamadığınız terimler ya da nitelemelerle dolu bir forumda iseniz bilgi düzeyiniz yetersizdir. Uzaktan izlemeye devam edin. Araştırma yapın, öğrenin, sonra yazın.
Printable View
bu işler kullanandan kullanana değişiyor internetten bir şey almadan önce firma yorumlarına giriyorum biri o akdar güzel yazıyor ki bundan alayım diyorsun altta bir yorum okuyorsun uzak durmak lazım diyorsun o yüzden az yorumlu ve puanlı yerlerden almıyorum.
daha objektif olsun diye çok yorum yapılan ve puan verilen firmalardan alıyorum
[QUOTE=HAKEM;2607197]Arkadaş ,hem bilgisiz hem ukala hem art niyetlisin,bi oku bi vatikanı ,bi evangelizmi araştır,her pisliği Yahudilerin üzerine yıkma onlarda evangelis dincilerin kuklası herkes gibi ,sana inşaatı Yahudiler mi yaptırdı,sayısız kadını cadı diye tapınakçılar mı yaktırdı,kenan lanetlendi o zaman siyahlar köle olmalı diyen ve bunun hukiki meşrutiyetini tapınakçılar mı hazırladı ,binlerce yaz,yaz bitmez ,tapınakçılar zamanın soludur ve dincilerle savaşmıştır ,onurlu insanlardır ve bunun için klişe tarafından yakılarak can vermişlerdir,gelip burda vatikan propağandası yapma,bir daha yazmam,iyice araştır.
İnsanlar geçinemediğinden ailesi ile birlikte intiharı seçiyor, at boku kadar bir şehir devleti olan Katar bize 15 milyar dolar verecek diye huşu içinde bekliyoruz.
Emme ve lakin ******** ve de yalaka medyamız bu parayı Kanal İstanbul'a mı gömeceksiniz diye soramıyor.!
6,4989
maşallah ne güzel kayıyorlar ama nereye kadar