Ölmeden önce mezar yeri almak istiyorsan bu fiyatlar var.
Öldükten sonra değil SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ölmeden önce mezar yeri almak istiyorsan bu fiyatlar var.
Öldükten sonra değil SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
FED VE ECB Faiz artırma konusunda isteksiz davranacaklar.
Ülke borçları çok yüksek.
Bunu pek konuşmak istemiyorlar
Enflasyon isr Sn Deniz hocamın yazdığı gibi yükselmeye devam edecek.
Şahsı kanaatim
2022 yılı ons Altın yılı olacak.
Düzeltme bitmek üzere bence
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buğdayı zararına, lgp, gaz, elektrik, benzin, mazot da ya ÖTV yok ya zarar. İthal edilen gıdalarda vergi yok. Asgarî ücret ten vergiyi kaldır. Köprü , otoyol hastane, havaalanı garantili ve yp cinsinden zararına, bunların tamamına yakını gelir kaybı. Hazine faizi %5-8 arttı tüm bunların kaynağı nedir. Sonucu ne olur.
Birşey olumladığım yok, "kardeş".
Doğrusunu söylüyorum.
Devletten alınan düşük faizli paraların hesabının sorulmasına "sermaye kontrolü" diyen arkadaşlara karşılık kendi düşüncemi yazdım.
Olumlamıyorum, olması gereken bu diyorum.
Sen devletten kendine ait olmayan, ucuz kredili avanta bir parayı alacan sonrada bu parayı ne yapacaksın diye sorulduğunda, "auvvv, wouvvvv sermaye kontrolü" diyecen.
Para senin değil ki? Kendi paranla ne yapıyorsan yap. Düşük faizli avanta paranın hesabını vermen gerekir.
Bugün kontrol yapacaklarsa %100 doğru. Ama ben bunların doğru düzgün kontrol yapacaklarına inanmam ve asıl hata geçmişte kontrol yapmamaları zaten.
O verilen paralar yine coine, dolara, yata, arabaya gider. Bu kadar net.
böyle dönemlerde ekran takip etmek çok sıkıntılı.
karar vermek için 2 ihtimal var:
1-gidecek,
2-gitmeyecek.
karar verip ya alacaksın ya da almayacaksın. öbür türlü sürekli ekran takip edip eldekini kaptırma ya da çok uçuk fiyatlardan mal sahibi olma durumları oluyor.
-way benim kağıt gitmedi. halbuki öbür kağıtlardan çok iyiydi.
sorun yok. piyasa da biliyor çok iyi olduğunu. önümüzdeki hafta, ay neyse o daha çok gidecek belki.
-way benim kağıt çok düştü. halbuki tam gidecek gibiydi.
kağıt iyiyse hiç sorun yok. illa ara düzeltme olur. birileri silkelenecek ki tahta sahibi yürütecek kağıdı. o senden daha çok istiyor hedefe varıp malı kitlemeyi.
vs vs psikoloji çok önemli.
bugün gideyim de angaraları turlayayım.