Yeni efektife miktara bağlı olarak veriyorlar öyle bir kampanya vardı, normal şubeye de sorabilirsiniz.
Devlet kendi ucuza toplamak için operasyon çekti.Biz alamadık döviz.Öyle Makas koydularki düşüşten önce alsan daha ucuzdu.nkolay fx e baktım 1,3 tl makas.Aklıma geç geldi binance den alsaydım keşke.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar tekrar tekrar yazalım:Mevzuat gereği KKm faizi mb faizinin altında olamaz. bu nedenle yüzde 25 oldu tüm bankalarda. Şaşırılacak bir durum yok.
Bu iş onla bunla düzelmez, bu işin tek çözümü reel faiz vermek. Yuzde 60 enflasyon bekleniyorsa ona göre faiz verirsin, hesaplar çözülür.
Eurobondun üzerinde iskontosu var. Yıl sonuna kadar hiçbir şey alamazsın. Sonrası da Allah kerim. Ben o kadar uzun vadeli planlar yapmıyorum.
Fiziki Altın en ucuz kalan şu anda. Diğer ürünlere göre en az primli olan fiziki Altın dolar bazında. Bu açığı kapatır bir şekilde. Dolar faizi artmayı bırakıp yataya bağladığında Altın onsu 3000$ hemen aşar. Ama bu 2 seneye olur. Alıp alıp fiziki Altın alıp ekleyerek devam etmek doğru bu fiyatlarla.