Senin yedi sülalende olmayan mal var bende hala dümbük..
Printable View
Aynen eminim öyledir :)
kazanckapısı x de yazmışsın yine manipüle etmeyin kağıdı adam gibi satıp çıkacaksan çık alırken bi olay satarken bi olay yazmadan duramıyorsunuz takipçileriniz cahil bir lafınızla alıp satan yatırımcı değil sürü psikolojisi ile karar veriyorlar yazık yazık ne hallere düştü bu işler yakışmıyor yakışık almıyor bir de çıkıp bi dünya malım var yazıyorsun hala kaç yaşında adamlarsınız dede hissedar da başka forumlarda yazıyor berkosandan kar ile ekliyor çıkarıyor hissenet ne hallere düştü vay ki ne vay
Anladığım kadar berkosan yönetimide tahtada terse dusmus yoksa bedelsiz kap ini iki kere gondermezdi.sonra bedelsiz çok geç açıkladı ayrıca son zamanlarda çok bedelsiz açıklayan şirket var buda berkosanin bedelsizi ni onemsizlestirdi.yatirimcilarin yönetime güven duygusuda oldukça düşük.halbuki bedelsizi 30 TL civarında aciklasaydi şu anki durum çok farklı olurdu.bedelsiz sadece kötü gidişi durdurdu bizlere bundan sonra tetikleyici bir kap haberi lazım onunda yakında bir seyler yollayacak gibi bir durum olacak sanıyorum.
bedelsiz işinin eski cazibesi kalmadı ki başka hisselerin bedelsizi de berkosanı gram etkilemez çok beklentiye girmemek lazım şirket yönetim olarak şeffaf değil sanırsın savunma sanayine ürün tedarik ediyor hiç bir anlaşma yok bunla ilgili kap yok skumtech hikayesi ile 55 lere getirdiler yeni bir hikaye yazılması lazım pozitiflik kazanması için
Niye aynı aracı kurumlar gün aşırı birbirlerine al gülüm ver gülüm yapıyorlar fiyatı düşürüyorlar .biraz düşünmek lazım bu arada yönetim bu işin içinde yoksa onların daha fazla düşünmesi lazım.
yukarı ivmelendikçe malımı veririm diyen kazanckapısı tlgrm'a bakıyorum yine eski ortam kavga gürültü ve her zaman ki gibi satmayın oyun dönüyor diyen bir kaç ky :)
Asaliklar buldular kopeksiz köyü comaksiz geziyorlar.acaba bu köyün köpekleri nerede.