okuyarak öğreniyorum ama hızlı öğrenirim.
bu önemli bir şey değil.
şu an bile parabolic sar üzerine çalışıyorum.
Printable View
Reuters: Erdoğan`ı dinleyen yabancı yatırımcı şokta
Bloomberg televizyonuna verdiği röportajda faizler hakkında söyledikleri para piyasalarında şok etkisi yaratan ve dün TL`nin yüzde 2`ye yakın kayıp yaşanmasında etkili olan Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın uluslar arası fon yöneticileriyle yaptığı toplantı da skandala dönüştü.
Konuyla haber yapan Reuters ajansı toplantıdan ayrılan yatırımcıların görüşlerini `inanmakta güçlük ve şok` olarak özetledi. Toplantıya katılan bir fon yöneticisi çıkışta Erdoğan`ın sözlerine ilişkin, `Peki, o zaman neden Londra'ya gelip de kurumsal yatırımcılara tam da duymak istemedikleri bu mesajı veriyor` sözleriyle değerlendirdi.
Türkiye yıllık 55.5 milyar dolara çıkan cari açığının finansmanı için giderek daha fazla uluslar arası portföy yatırımına ihtiyaç duyarken, ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı geçen hafta yabancı yatırımcıları ikna edebilmek için Londra`da toplantılar düzenlemişti.
Hem borç isteyeceksin hem dayılık taslayacaksın faiz haramdır diyeceksin elin kreditörlerine... Bu şartlarda DOLARDA yükseliş nasıl kaçınılmaz olmaz ? TCMB tepkisiz kalmaya devam ederse Mayıs sonuna kadar ilk hedefimi 4.70 olarak değiştiriyorum.
http://www.cbrates.com/ faiz arabistanda malezyada mısırda kuveyt te de varmış hayret !
Yenimi öğrendiniz bende buna hayret ettim.Adamlar borç verip borç alırken bereket duası okuyup allah versin mi diyorlar sandıydınız !:. Bakmayın bizim din bezirganlarına da onlardan biriyle ticaret yapın deyin ki ben aldığım malın parasını 1 sene sonra ödeyeceğim ama sana faiz de vermeyeceğim seni günahada sokmayacağım, bakın bu din simsarı hacı hoca geçinen zibidiler size ne cevap verecek ?