Bu söylediğine kendin inanıyor musun
Printable View
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garantibankası bile bundan daha iyi pirim yaptı vertu gibi bir tahta bile tavan gidecekti nerdeyse, hedef zaten aldı başını gitti hubvc nerelerde, gözde bile piyasaya göre hareket ediyor bu sefil yaratık gitmez ...Bu gün ınfo dan 31 31 alıp verdiler biz satmadan gitmeyecek
Bu gün yolda yürürken eski kız arkadaşım denk geldi hemen ısgsy aldırttım arkadaşlarına alsın diye tembihledim kesin gider artık:)))))
Kesinlikle inaniyorum, burada bezdirmeyi cok iyi yaptilar. Ilk %10 yukseliste ky elindekilerin yarisindan fazlasini satar, sonra arkasindan izler durur. Zaten suanda isgsy de zararda olan yoktur, tek kayip diger hisseler devre kese kese giderken burada yaşanan zaman kaybimiz. 2 yada 3 gun icinde bu dedigim olmazsa bende bisey bilmiyorum...
Hemen komşulara arkadaşlarına aldır bu fırsat ömürde bir kere ele geçer 2-3 içinde ama saat kaçta olur bu yükseliş ?
Haklı çıkmanı çok isterim ama hisse İSGSY olunca umutlarım tükeniyor tüm hisseler inanılmaz primler yaptılar bu halen yerinde sayıyor diyecek kadar az prim yaptı beni tek Umutlandıran gerçekten yerinin bu fiyatlar olmadığına emin olmam.bakalım bizi neler bekliyor özellikle cuma kapanışı yani haftayı kaçla kapatacak izleyelim ytd