TFX targette makas 70 kuruş.Makas hiç sorun değil.Hatta piyasa fiyatından genelde 1 TL'de aşağı satıyor(Tabi o oranda da aşağı alıyor)
Onda da kar paylı altın hesabı var.
Printable View
Bahsettiğim kitap böyle bir manipülasyondan bahsediyor sırf bu tür bir işlem yapabilmek için en kısa ve hızlı bir fiber hat kuruluşundan bahsediyor hatta yaklaşık 6-7 sene önce olmuş bir olay Amerikan borsalarının karışık yapısından da kaynaklı bir durum sanırım :)
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben burada matriks ya da foreks vs.. herhangi bir kurumun haberi , izni var demiyorum. Alım 2.03.. satım 2.05 ve denge bozulmadan 2.04 den işlemler geçiyor.. Siz yazdığınızda ancak boşluk doldurur ve 2.04 alımda kendinizi gösterebilirsiniz..
Havada kapıyorlar derler ya işte o çeşit işlemler oluyor..
Neyse, konu yapay zekadan açıldı ve bu yapay zeka borsalarda da kullanılıyor.. Sizin tezinize göre adamlar boşuna uğraşmışlar 6 mili saniyede işlem yaparak rekor kırma derdine düşmüşler.. 6 mili saniyede siz ne yapabilirsiniz ???
Hayırlı akşamlar..
bu işlemler gayet normal işlemler .... 2.03 alım satım 2.05 de denge bozulmadan 2.04 den işlemi ben de yapıyorum... derinlik ekranının altında o işlemi görürsünüz zaten ? ama derinlik ekranının üstündeki 2.05 alta düşüp 2.04 görülmez... bu gayet normal bir şey ... pasifteki kademinin altına alım emri gelirse sat , pasifteki kademenin altına satış emri gelirse al diye robota bağlarsınız , 2.04 deki o emiri ancak gerçekleşmiş olarak derinlik ekranının altında görürsünüz ... siz bu işlemi manipülatif bir işlem gibi olmaması gereken bir işlem gibi algılıyorsanız hatalısınız... benim tezime göre adamlar boşuna uğraşmışlar mı ? hangi tezimmiş ?
siz benim yazdıklarımı anlamamışsınız , çünkü konu hakkında yarım yamalak bilgi sahibisiniz... yani ben anlatamadım değil siz anlamadınız çünkü olmayan bir şeyi kafanızda tasarlıyorsunuz .
yazdıklarımı çarpıtmayın iyi okuyun önce tarafsız olarak sonra yorum yapın